Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMILE SCENE

VIDEO Opći kaos nakon derbija u susjedstvu: Vratar udario svog suigrača u glavu, navijači uletjeli na teren

Screenshot
28.04.2024.
u 08:16

Nedugo zatim, moglo se vidjeti kako Pavličić lovi Ivanovića i na putu do svlačionice, a epilog cijele priče nije poznat

Nevjerojatne scene mogle su se ove subote vidjeti na najvećem nogometnom stadionu u Crnoj Gori. Naime, pod Goricom se odigrao derbi Crnogorske lige u kojem su podgorička Budućnost i Sutjeska odigrali bez pobjednika, 2:2. Nije rijedak primjer da igrači jedne momčadi dođu "na raport" kod navijača nakon loše odigrane partije, ali ovo je nadišlo i takve slučajeve.

Naime, nezadovoljni "Varvari", navijači Budućnosti pozvali su igrače u bijelo-plavim majicama da dođu ispod njihove tribine. U tom se trenutku dogodio incident, vratar Budućnosti Đorđije Pavličić šakom je pogodio vlastitog suigrača, napadača Igora Ivanovića. Sve se dogodilo u trenutku kad su navijači Budućnosti tražili od igrača da skinu dresove zbog lošeg nastupa u derbiju.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Inače, Pavličić je udario Ivanovića nakon čega je ovaj pao na zemlju, a onda su ih suigrači krenuli razdvajati. Nedugo zatim, moglo se vidjeti kako Pavličić lovi Ivanovića i na putu do svlačionice, a epilog cijele priče nije poznat. Zna se da su i neki navijači Budućnosti uletjeli na teren i da su probali ući u svlačionice, ali u tome ih je spriječila redarska služba. Budućnost četiri kola prije kraja prvenstva ima tri boda manje od vodećeg Dečića.

Standings provided by Sofascore
 
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije