DOBIO PEDALU?

VIDEO Vidjeli smo kiks godine! Zaprosio djevojku na stadionu, ovoj reakciji se sigurno nije nadao

Screenshot TikTok
05.10.2022.
u 10:13

Bizaran pokušaj prosidbe postao je viralni hit u SAD-u ali i diljem svijeta.

Utakmica Boston Red Soxa i Toronto Blue Jaysa u američkoj baseball ligi neće biti toliko zapamćena po rezultatu koliko po jednom neuspjelom pokušaju prosidbe.

Jedan od navijača kleknuo je pred svoju djevojku, bila je oduševljena ali je njena euforija naglo splasnula nakon što je vidjela kakav j prsten dobila

Riječ je o Ring Popu, slatkišu u obliku prstena. Uslijedila je njezina reakcija koja je bila žestoka, svog je dečka zalila pićem, zaradio je i šamar, a djevojka je  napustila stadion. 

Snimka je ubrzo postala viralni hit i proširila se svim društvenim mrežama, ovdje se radi o neuspješnom pokušaju prosidbe ili vrlo lošoj šali koja je završila neslavno. Ne sumnjamo da su nakon utakmice imali i čemu popričati kod kuće.

 

Standings provided by Sofascore

>> Zoran Primorac: Nikada neću zaboraviti osjećaj kad sam nosio zastavu na OI

Ključne riječi

Komentara 1

RO
RogaBabaroga
11:13 05.10.2022.

ak joj je bitan prsten bolje da ju ne ženi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije