ma nemoguće

VIDEO Pa, Klopp gdje si to gledao? Je li ovo promašaj godine u LP? Internet se sprda s pojačanjem od 100 milijuna eura

Champions League - Group A - Liverpool v Rangers
Phil Noble/REUTERS
27.10.2022.
u 08:43

Nepredvidljiviu urugvajski napadač označen je kao nasljednik Cavanija i Suarez, ali jako se kockao Klopp kada je doveden iz Lisabona za astronomsku svotu.

Darwin Nunez stigao je tijekom ljeta na Anfield kao veliko pojačanje iz Benfice za okruglih 100 milijuna eura, ali za sada nije nešto posebno oduševio i opravdao golemi novac. 

Poznat je kao ratoboran igrač pa je uspio zaraditi i suspenziju u Premiershipu, a sada se upisao na listu najvećih promašaja ove godine. Ma, mogli bi slobodno reći da je ovo i najveći promašaj što se tiče ovosezonske Lige prvaka, Urugvajac je promašio zaista nemoguće. 

 

 

Redsi su slavili u Amsterdamu s uvjerljivih 0:3 protiv Ajaxa, pa promašaj Nuneza i neće biti previše skup, ali pogoditi vratnicu s nekoliko metara i to na neobranjeni gol? Malo je ipak previše za profesionalnog nogometaša koji naporno trenira svaki dan. 

Kasnije je ipak zabio pogodak i donekle se iskupio za ovaj kiks, u 13 nastupa poentirao je šest puta, ali sigurno ni njemački stručnjak Jurgen Klopp nije posve zadovoljan. 

 

 

 

 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

 

Komentara 2

DU
Deleted user
09:58 27.10.2022.

Usporedi taj promasaj s Sivonjicem

Avatar southman
southman
09:39 27.10.2022.

Nije 100 nego max 85 sa svim mogućim bonusima koji se većim dijelom neće ispuniti pogotovo oni za broj odigranih utakmica jer Klopp mu nije još niti jednom dao punih 90 minuta u niti jednoj utakmici. By the way Nunez je sinoć zabio svoj 6-sti pogodak u dresu Redsa u odigranih manje od 600 minuta do sada, uz još dvije asistencije. Oni se sprdaju sa njim a dečko će zabiti 20 golova ove sezone ako ga zaobiđu ozljede. I to ne u nekoj seoskoj ligi nego u PL i LP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije