JAKIROVA MOMČAD

VIDEO Pogledajte kako je Zrinjski potvrdio titulu s četiri komada protiv Sarajeva

HŠK Zrinjski
17.04.2022.
u 10:28

Ovom je pobjedom Zrinjski otišao na 21 bod razlike od drugoplasiranog Tuzla Cityja uz bolji međusobni omjer i tako osigurao titulu prije Uskrsa

Četiri komada u mreži Sarajeva i onda: Može naša titula, molim vas?

Tako su, dominantno, plemići mostarskog Zrinjskog pod vodstvom Sergeja Jakirevića stigli do svog sedmog naslova, prvog nakon 2018 godine.

Ovom je pobjedom Zrinjski otišao na 21 bod razlike od drugoplasiranog Tuzla Cityja uz bolji međusobni omjer i tako osigurao titulu prije Uskrsa. Plemići su poveli već u 15. minuti golom Jankovića. Bilbija je u 52. povisio na 2:0, a Jukić je u 62. i 75. minuti zabio treći i četvrti gol.
 


Za Zrinjski je ovo sedmi naslov prvaka Bosne i Hercegovine. Iza Zrinjskog je impresivna sezona u prvenstvu. Jakirovićev tim u 26 kola ima 21 pobjedu, četiri remija i jedan poraz uz gol-razliku 63:10, a već su u ožujku srušili povijesni rekord tamošnje lige. Naime, Zrinjski je trijumfom protiv Radnika (4:0) postao prvi klub u povijesti Premijer lige koji je upisao trinaest pobjeda u nizu!

- Ostat ćemo ozbiljni i odgovorni do kraja. Naravno da će neki igrači koji nisu igrali dobiti više prilike, ali i oni vrijedno treniraju kao i oni koji su dosad vukli. Nećemo puno miješati, mijenjat ću jedino ako procijenim da netko nije spreman biti unutra. Imamo mi još ciljeva do kraja, ostvariti što više pobjeda, zabiti što više golova, ne primati. Mislim da je i prema ostalima u ligi fer da igramo do kraja jer se bore, neki za goli život, neki za Europu. Kad dođemo u predzadnje i zadnje kolo, onda ću razmišljati o odmoru. Ima tu momaka koji su gladni i željni dokazivanja. Ubrzo ćete ih upoznati - rekao je Jakirović.

>> Tablica Premijer lige:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Bud Humski
Bud Humski
11:33 17.04.2022.

Cestitke Zrinjskom, vrlo impresivno. Bio bi sada red da naprave neki iskorak i u Europi, da se napokon plasiraju u grupnu fazu nekog europskog natjecanja. Ali jedna stvar mi ne ide u glavu... Skoro da nema nogometne lige u svijetu cije utakmice se ne mogu gledati uzivo na internetu. Jedna od tih rijetkih liga je BiH liga! Crna Gora, Makedonija, Albanija, Gibraltar, Luksemburg... DA, ali BiH... NE!

KR
Krotila
11:21 17.04.2022.

Čestitke Zrinjskom! Pozdrav iz Hrvatskog stolnog grada Mostara.

Avatar Castro
Castro
11:02 17.04.2022.

Čestitam Zrinjskom i Jakiru i da što prije dođe u Dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije