RASPAD SISTEMA

VIDEO Pogledajte kako je Dinamo doživio potop u Solunu. PAOK razbija neprepoznatljive plave

Solun: PAOK i Dinamo u 1/8 finala UEFA Konferencijske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
14.03.2024.
u 19:39

Nakon što su prvu utakmicu u Maksmiru dobili 2:0 očekivalo se da će hrvatski prvak anulirati teško gostovanje i plasirati se u četvrtfinale, ali izgleda da će to biti jako težak zadatak.

Zagrebački Dinamo gostuje kod grčkog PAOK-a u uzvratnoj utakmici osmine finala Konferencijske lige. Nakon što su prvu utakmicu u Maksmiru dobili 2:0 očekivalo se da će hrvatski prvak anulirati teško gostovanje i plasirati se u četvrtfinale, ali izgleda da će to biti jako težak zadatak.

GALERIJA PAOK razbija Dinamo u užarenom Solunu

Solun: PAOK i Dinamo u 1/8 finala UEFA Konferencijske lige
1/7

Momčad Sergeja Jakirovića potpuno je razbijena u prvih 45 minuta, domaćin je od početka utakmica vršio veliki presing na obranu plavih, uspjeli su i tri puta zabiti Nevistiću. 

VEZANI ČLANCI:

Abdul Rahman Baba je u 27. minuti načeo Dinamo, prednost iz Zagreba je poništio Koulierakis šest minuta kasnije, a crno-bijele je u vodstvo od 3:0 doveo Brandon Thomas. 

Pogotke možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Komentara 4

KO
Konan
20:56 14.03.2024.

Nevistic, Ristovski i Perkovic ne bi zavrsili osnovnu skolu bez salabahtera.

KO
Konan
19:46 14.03.2024.

Ovaj Jakirovic je najgluplji trener ikada.Bekovi Rostovski i Perkobic su katastrofa ..tko danas moze igrazi u Dinamu...SRAMOTA

KO
Konan
20:57 14.03.2024.

I majstor za vracanje lopte nazad Vidovic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije