BIJELI RAZOČARANI

VIDEO Pogledajte kako je Gattuso poludio nakon penala! Hajduk kiksao već u drugome kolu

Zagreb: Lokomotiva i Hajduk sastali se u 2.kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/15
11.08.2024.
u 22:41

Hajduk je sve do 98. minute bio u vodstvu pogotkom Aleksandra Trajkovskog. Svega su ga sekunde dijelile od druge pobjede u novoj sezoni HNL-a, ali tada je Niko Sigur skrivio penal

U susretu 2. kola SuperSport HNL-a Lokomotiva i Hajduk su odigrali 1-1, nakon što su "lokosi" izjednačili iz jedanaesterca u devetoj minuti susreta. Gosti su poveli u 81. minuti golom Aleksandra Trajkovskog, a izjednačio je Duje Čop iz jedanaesterca u devetoj minuti nadoknade.

Vrlo je emotivno na čitavu utakmicu reagirao trener Hajduka, Gennaro Gattuso. U svome poznatom temperamentnom stilu pratio je svaki poteza svojih igrača na terenu, a osobito je to bilo vidljivo kada je Niko Kristijan Sigur skrivio penal u osmoj minuti sudačke nadoknade.

Zagreb: Lokomotiva i Hajduk sastali se u 2.kolu SuperSport HNL-a
1/13

Talijanski trener bio je sasvim očigledno ljut zbog događaja na terenu. Bilo da je razlog njegove ljutnje bio postupak mladog Sigura ili odluka suca Darija Bela koji je pokazao na bijelu točku, ili oboje pomalo, nogom je napucao bocu koja se nalazila kraj njegovog trenerskog prostora. Snimku događaja možete vidjeti OVDJE.

Hajduk je sve do tada bio u vodstvu pogotkom Aleksandra Trajkovskog u 81. minuti. Svega su ga sekunde dijelile od druge pobjede u novoj sezoni Hrvatske nogometne lige. Ovako je Duje Čop dobio priliku da zabije, koju je i iskoristio, a Hajduk je već u drugome kolu izazvao bijes razočaranih navijača. Nakon utakmice, Gattuso je otkrio da je Ivan Perišić prije 20-ak dana izrazio želju da ode iz kluba.

Komentara 10

FR
freeshooter
23:42 11.08.2024.

...ma Hajduk je kiksao već u prvom kolu, samo je sudački spašen... no kiksao je i ranije, sa Kalinićem i Gattusom...

Avatar fakinn
fakinn
00:58 12.08.2024.

Profesionalni lupač prijenosnih frižidera.

KO
Kotlovina
03:15 12.08.2024.

Jos malo i sezona je gotova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije