KLJUČNI TRENUTAK

VIDEO Pogledajte Petkovićev pogodak u Sevilli, Dinamovom slavlju prethodila promjena odluke suca

Susret Real Betisa i Dinama u playoffu UEFA Konferencijske lige
Marko Lukunic/PIXSELL
15.02.2024.
u 22:43

Isprve ukrajinski arbitar nije htio reagirati na igranje rukom domaćeg stopera Riada, no VAR-soba ga je pozvala da pogleda tu situaciju

Dugo smo gledali poprilično nezamimljivu utakmicu u Sevilli, a onda je Dinamo poveo! Igrala se 75. minuta dvoboja Betisa i Dinama u šesnaestini finala Konferencijske lige kada je Bruno Petković poentirao za 0:1. Slavlje igrača, stručnog stožera i relativno malobrojnih navijača hrvatskog prvaka u Andaluziji moglo je početi.

No, pogotku Dinama u Španjolskoj prethodilo je igranje rukom domaćeg igrača. Baturina je pucao iz daljine, a njegov je udarac otišao ravno u ruke domaćeg vratara Silve. No, lopta je na putu zakačila domaćeg braniča Riada za ruku. 

Ukrajinski sudac Mikola Balakin isprve se nije obazirao na taj detalj, no na prvom prekidu pozvali su ga iz VAR-sobe. On je taj poziv prihvatio i došao pogledati situaciju na monitoru. Nakon kratkog opserviranja, donio je odluku da je to jedanaesterac za Dinamo. Njega je u pogodak pretvorio Bruno Petković.

>>> PETKOVIĆEV POGODAK POGLEDAJTE OVDJE <<<

Ključne riječi

Komentara 5

PE
Pepino
22:56 15.02.2024.

Bravo Bruno ti si INSTITUCIJA a ne “Claun” JA TE VOLIM ❤️ D I N A M O

BR
BRSA
23:10 15.02.2024.

Ovaj naslov želi sugerirati da je Dinamov gol sporan, a nije. VAR je ispravio nešto što sudac nije vidio, a to je uloga VAR-a u svim utakmicama, a ne samo Dinamovim utakmicama. Autor naslova može zatražiti ukidanje VAR-a.

FR
freeshooter
23:09 15.02.2024.

...mi smo Dinamo...najjači kada treba u inat mrziteljima... velika pobjeda, bravooo plavi lavovi... idemo dalje samo jako... ale, ale dinamo ale...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije