na pressici u dohi

VIDEO Pogledajte pitanje o umirovljenju koje 'nije sjelo' Lovrenu: Nastavit ću dok god sumnjate u mene

Prvi je dan Svjetskog prvenstva u Kataru, na konferenciji za medije hrvatske reprezentaicjie bili su s  Ante Budimir i Dejan Lovren
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/13
20.11.2022.
u 10:42

- Pitanje si postavio i već si u rečenici rekao nisi u prvom planu...šta da ti kažem, sve znaš...- rekao je Lovren.

Hrvatski reprezentativci Dejan Lovren i Ante Budimir izašli su pred novinare na jutrošnjoj konferenciji. Prvi je dan Svjetskog prvenstva u Kataru i Vatrene uskoro očekuje i prvi ispit u srijedu protiv Maroka.

Zanimljivo, Lovren je za reprezentaciju debitirao 2009. i to u prijateljskoj utakmici baš protiv Katra, domaćina ovog svjetskog prvenstva. 

Ovo mu je treće svjetsko prvenstvo nako što je nastupio u Brazilu (2014) i Rusiji (2018). Nastupio je i na posljednjem EURO-u 2020. Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini 2012. propustio je zbog ozljede, a ono u Francuskoj četiri godine kasnije iz privatnih razloga.

Novinare je zanimalo jesu li Vatreni spremni i što očekuju od Maroka te ima li pomlađena vrsta ono što je potrebno za opet dospjeti na svjetski vrh.

No, na kraju pressice hrvatskom stoperu 'nije sjelo' pitanje o umirovljenju.

- Nastavit ću dok god vi sumnjate u mene, koliko god vi sumnjate ja ću nastaviti...- odgovorio je i dodao:

- Pitanje si postavio i već si u rečenici rekao nisi u prvom planu...šta da ti kažem, sve znaš...- rekao je Lovren.

- Koliko god vi mene otpisivali ja ću još više dati sve od sebe - zaključio je.

Nakon tog pitanja završena je konferencija.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Ključne riječi

Komentara 1

MU
Mudrac99
13:33 20.11.2022.

Lovren je kao svaki bahati hr nogometaš... Sjetite se Šukera, Bokšić, Štimac, Biliča, Prosinečkog, koji nisu htjeli odustati od SP 2002,nismo ni skupinu prošli, jer su umišljene veličine zauzele mjesto mladima... Sva sreća da Vida i Lovren nisu bitne karike...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije