TRENER GOŠK-A

VIDEO Pogledajte Pranjićevu bizarnu presicu: 'Zašto ste uopće došli na konferenciju?'

Zagreb:  Bivši nogometaš Danijel Pranjić
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/2
20.08.2024.
u 09:26

Nakon utakmice nije se pojavio pred kamerama, zbog čega javnost nije dobila njegovu izjavu. Na press konferenciji koja je uslijedila Pranjić je bio suzdržan i neraspoložen za razgovor.

U ponedjeljak navečer odigrana je utakmica trećeg kola prvenstva BiH između Sarajeva i GOŠK-a, u kojoj je domaći tim ostvario pobjedu rezultatom 3:1. Sarajevo je u ovoj utakmici bilo izraziti favorit, pa njihov trijumf na Koševu nije bio iznenađenje.

Pobjeda Sarajeva mogla je biti i uvjerljivija da su napadači iskoristili više prilika u drugom poluvremenu, no unatoč tome, trener Sarajeva Zoran Zekić nije bio nezadovoljan. "Bilo je dosta teško, bili smo teški i s loptom i bez lopte. Nismo imali kontrolu. Dosta smo se patili. Taj crveni karton je došao brzo. Drugo poluvrijeme dosta šansi. Dobili smo gol kakav ne smijemo dobiti. Danas su najbitnija ta tri boda", poručio je jučer.

S druge strane, trener GOŠK-a Daniel Pranjić očito je bio vrlo nezadovoljan. Nakon utakmice nije se pojavio pred kamerama, zbog čega javnost nije dobila njegovu izjavu. Na press konferenciji koja je uslijedila Pranjić je bio suzdržan i neraspoložen za razgovor.

"Čestitam Sarajevu na pobjedi, nemam komentara na utakmicu", kratko je rekao. Na upit zašto je ipak došao na konferenciju, odgovorio je: "Došao sam iz poštovanja prema vama, i to je sve, nemam više komentara." Ovakvo ponašanje je neuobičajeno, budući da treneri obično odgovaraju na pitanja medija nakon utakmice. Video presice pogledajte ovdje.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Schwarzenegger, The Rock, Statham: Ovi slavni glumci bili su sportaši, neki su imali impresivne karijere

Zagreb:  Bivši nogometaš Danijel Pranjić
1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije