MARTINOVIĆ OZLIJEĐEN

VIDEO Pogledajte trenutak kada se Duvnjak primio za glavu. Cijela dvorana se zaledila

Mannheim: Hrvatska protiv Austrije na Europskom rukometnom prvenstvu
Foto: Uwe Anspach/DPA/PIXSELL
1/12
14.01.2024.
u 23:31

"To je najveća šteta, izgubili smo jednog vrhunskog igrača. Teško će ga biti nadomjestiti, ali i drugim momčadima se to događa. Morat će netko uskočiti umjesto njega", rekao je Goran Perkovac nakon utakmice

Prava se drama odigrala večeras u Mannheimu. Hrvatska je nakon fantastične pobjede nad Španjolcima, odigrala remi u susretu drugoga kola grupne faze Europskog prvenstva. Ovoga su puta Austrijanci šokirali svijet i sjajnom igrom došli do rezultata 28:28

Prolazak Hrvatske u iduću fazu natjecanja ovime nije ugrožen, ali natjecanje je svakako kompliciranije. Situaciju još otežava ozljeda Ivana Martinovića, najboljeg igrača utakmice prvoga kola.

GALERIJA Nevjerojatna drama protiv Austrije završila bez pobjednika! (28:28) Teški trenuci nakon euforije

Mannheim: Hrvatska protiv Austrije na Europskom rukometnom prvenstvu
1/12

Pri rezultatu 21:20 za Hrvatsku, Martinović je uspio probiti Austrijsku obranu, skočiti i šutirati. Međutim, u skoku ga je pokupio austrijski igrač, a Martinović je pao i ostao ležati uz rub terena, držeći se za rame. Dramatične trenutke možete pogledati OVDJE.

Tada je počela zabrinutost i liječnici su mu nekoliko minuta morali pružati pomoć. Domagoj Duvnjak primio se za glavu. Martinović je uspio ustati, ali se nastavio držati za rame. Sjeo je na klupu pa ubrzo otišao u svlačionicu.

VEZANI ČLANCI:

Izbornik Goran Perkovac nije otpisao Martinovića u ostatku turnira, ali prema njegovim izjavama nakon utakmice i traženju zamjena, situacija ne izgleda najbolje za Martinovića.

"To je najveća šteta, izgubili smo jednog vrhunskog igrača. Teško će ga biti nadomjestiti, ali i drugim momčadima se to događa. Morat će netko uskočiti umjesto njega. Vidjet ću hoćemo li nekoga zvati, analizirat ćemo, ali imamo Maraša i Klaricu", rekao je Perkovac.

VIDEO Rukometaši očarali svijet: Jedan podatak otkriva težinu španjolskog poraza

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije