MAESTROVA ČAROLIJA

VIDEO Potez kojim je Modrić ponovo sve oduševio: Naklonila mu se i Uefa

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
Foto: Ansis Ventins/PIXSELL
1/48
19.11.2023.
u 13:10

Ukupno je odigrao 85 minuta, a jedan od trenutaka za pamćenje bit će njegova proslava gola Andreja Kramarića. Za taj je gol upravo Luka Modrić bio jedan od najzaslužnijih, kada je svojom novom majstorijom očarao nogometni svijet

Hrvatska je u Rigi pobijedila Latviju s 0:2 te tako skočila na drugo mjesto skupine s dva boda ispred Walesa koji je svoje nade potopio remijem protiv Armenije. "Vatreni" će tako u utorak na Maksimiru dočekati zadnjeplasiranu momčad skupine, a Velšani se mogu nadati tek malo vjerojatnom porazu Hrvatske. S druge strane, momčad s Otoka nadjača Tursku, Hrvatska će biti prva na tablici.

Utakmicu su u glavnome gradu Latvije vatreni odradili rutinski i disciplinirano. Na početku su krenuli u snažan napad, kasnije smirili igru i sačuvali mrežu bez prave opasnosti od strane domaćina. Ono što je bilo osobito je i izrazito niska temperatura po kojoj se utakmica igrala. Kapetan Luka Modrić rekao je da se ne sjeća kada je zadnji put igrao po takvim vremenskim uvjetima. Međutim, njegova kvaliteta zbog toga nije patila.

GALERIJA 'Vatreni' dominantno došli do važne pobjede (2:0) i na korak do Eura! Debi Baturine i Pašalića

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
1/48

Ukupno je odigrao 85 minuta, a jedan od trenutaka za pamćenje bit će njegova proslava gola Andreja Kramarića. S širokim osmjehom i stisnutim šakama skočio je u zrak i slavio pogodak za koji je upravo on bio jedan od najzaslužnijih igrača. 

VEZANI ČLANCI:

Na desnoj je strani petom dodao za Josipa Stanišića i izbacio iz igre dvojicu Latvijaca. Bayerov igrač protutnjao je po desnoj strani terena, dodao u peterac, a Kramarić je našao loptu i mrežu domaće momčadi za konačnih 2:0. Snimku majstorskog poteza Luke Modrića objavila je i Uefa.

VIDEO Dalić: 'Pjaca se ozlijedio, ostao sam na jednom napadaču. Zvat ću Belju'

Komentara 5

Avatar Le-Freak
Le-Freak
14:42 19.11.2023.

Naš! 💪🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
13:59 19.11.2023.

Genijalac ❤️

PA
pajokola1
09:18 20.11.2023.

Oba gola je začeo i to je ta njegova vrijednost, bravo Luka .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije