specifične metode

VIDEO Profesionalni MMA borac lovi pedofile: Nakon kazne i maltretiranja predaje ih policiji

Screenshot Twitter / Dustin Lampros
09.01.2023.
u 19:45

Dustin Lampros postavio je na društvene mreže video u kojem prikazuje kako pronalazi pedofile u SAD-u, a onda ih kažni i na kraju preda nadležnim tijelima

Profesionalni MMA borac Dustin Lampros objavio je zanimljvu snimku na društvenim mrežama u kojima je prikazao na koji način nalazi pedofile, a zatim ih na sebi svojstven način kažnjava te ih predaje policiji. U snimci koji se pojavila na društvenim mrežama, prikazano je kako izgleda jedan od takvih slučajeva, a nakon što se pedofilima predstavi kao 13-godišnja djevojčica, ovaj MMA borac ugovara sastanak s njima i nakon toga ih uhvati, maltretira te predaje policiji.

- Kažeš da ti je žao, a došao si s marihuanom, kondomima i dekicom na sastanak sa 13-godišnjakinjom u parku - govorio je u jednom videu.

Nakon toga je natjerao ovog muškarca da radi sklekove i čučnjeve, a da u to vrijeme izgovara obećanje kako 'nikada više neće razgovarati sa 13-godišnjakinjama'. 

 

 

- Ti si 31-godišnji muškarac koji se vozio 45 minuta kako bi se našao sa 13-godišnjakinjom? Jesi li normalan? Što da se ona stvarno pojavila? - vikao je na drugog, nakon čega ga je predao policiji.

Inače, riječ je o borcu koji je sudjelovao u 29. sezoni 'The Ultimate Fightera' i borio se u ekipi Alexandera Volkanovskog.

Komentara 9

V0
Vlaskoulicanec3.0
20:29 09.01.2023.

Pedofile po mom mišljenju treba kao prvo uvaljati u katran pa onda u perje, pa ih onda goniti kroz cijelu državu. Ali ova self-justice mi se ne sviđa. Jer jednostavno ne znaš da li tip zaista lovi pedofile ili mu treba materijal za tik-tok, Facebook i Twitter...

DU
Deleted user
21:45 09.01.2023.

Koliko god prezirem pedofile, ali uzimanje zakona u ruke pojedinaca je divlji zapad i vodi ka kaosu, jer će i drugi početi izigravati suce i policajce i istražne organe i nastaje kaos.

ZA
Zac530
21:54 09.01.2023.

Koji debili,uspoređujete čovjeka koji siluje djecu i vreba sa LGTB ljudima.čobani glupi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije