emotivan posljednji pozdrav

VIDEO Suze i oproštaj od nogometa: Gerard Pique nije prestao plakati

Screenshot / FC Barcelona
06.11.2022.
u 08:42

Igrači i navijači Barcelone su odali počast dugogodišnjem nogometašu i bivšem reprezentativcu Španjolske, bilo je vrlo emotivno.

Barcelona je sinoć na ispunjenom Camp Nou slavila protiv Almerije 2:0, a bio je to ujedno i najavljeni oproštaj od aktivne karijere 35-godišnjeg Gerarda Piquea

U sedmoj minuti je dosuđen kazneni udarac za Barcu, svi su na stadionu tražili da upravo Pique izvede udarac, ali on je to odbio i prepustio je loptu Robertu Lewandowskom koji nije uspio realizirati penal. Ipak, Katalonci su stigli do sva tri boda golovima de Jonga i Sergi Roberta

Pique je igrao sve do 85. minute kada ga je zamijenio Christensen, a nakon utakmice je održao i prigodan oproštajni govor nabijen emocijama. 

 

 

Cijeli Camp Nou je ustao na noge i zapljeskao Barcinoj legendi koji je pozdravio i izgrlio sve suigrače te trenera Xavija pa potom poručio:

- Želim se zahvaliti svima: suigračima, stručnom stožeru, svima u klubu. Hvala vam na svemu... Ponekad se ljubav iskazuje odlaskom-  rekao je Pique i počeo plakati. 

 

 

Na kraju su ga suigrači iz kluba dignuli na ruke i pokazali poštovanje i ljubav prema španjolskom nogometašu. 

 

 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Ekskluzivno iz sjedišta Uefe: Dogovor je pao, rušit će se Maksimir i graditi novi stadion s 32.000 mjesta!

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler
Idler
17:34 07.11.2022.

Zna li se zakaj je tak hitro skončal karijeru ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije