Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEBAKL SUSJEDA

VIDEO Talijanski mediji: Tješit ćemo se uz prekrasnu Mirtu Šurjak

Mirta Šurjak
Foto: Instagram/Mirta Šurjak
1/11
25.03.2022.
u 10:34

Talijanski mediji sada pišu da će se morati tješiti pjesmom u čijem spotu glavnu ulogu ima HRT-ova novinarka Mirta Šurjak

Nogometna reprezentacija Italije sinoć je doživjela šok u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koje će se ove godine igrati u Kataru. Aktualni europski prvaci izgubili su  od Makedonije (1:0) u Palermu u polufinalu play-offa pa tako neće vidjeti SP.

A talijanski mediji sada pišu da će se morati tješiti pjesmom u čijem spotu glavnu ulogu ima HRT-ova novinarka Mirta Šurjak,

"Mnogim Talijanima nedostajat će nogomet, pa bi se ova talijanska pjesma koja je već postala poznata tijekom pandemije mogla puštati kao dio šale o katastrofi talijanskog nogometa", stoji u članku koji je objavio Calciostyle te se dodaje::

"Protagonistica je pjesme prelijepa Mirta Šurjak."

Inače, pjesma “Mi manca il calcio” (Fali mi nogomet) snimljena je tijekom lockdowna zbog pandemije koronavirusa. Pjesma je snimljena u Vranjicu u režiji Ivana Perića, izvodi je talijanski pjevač Ermanno Fabbri, a u spotu se pojavljuje Mirta Šurjak.

>> Pogledajte i poslušajte pjesmu

Komentara 4

DM
drazen.muhvic
16:31 25.03.2022.

Ono kada vidiš da su Talijani totalno otišli u krasni. Em ne idu na SP u nogometu, em im je Mirta prekrasna...

DU
Deleted user
11:20 25.03.2022.

Frog mouth

PU
Pup
11:23 25.03.2022.

Mirta je u zalasku, mami poglede i uzdahe, no nije to više ona kraljica Torcide!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije