SJAJNA GESTA

VIDEO Vatreni oduševio nakon utakmice. Kamere ga uhvatile kako je čovjeka u kolicima odveo na teren

Zagreb: Ekskluzivno predstavljanje novih dresova hrvatske nogometne reprezentacije
Davor Puklavec/PIXSELL
24.03.2024.
u 08:32

Ofenzivac Torina Nikola Vlašić ovog puta nije bio precizan izvođač s bijele točke kao što je bio slučaj na svjetskom prvenstvu u Kataru.

Hrvatski nogometni reprezentativci igrat će u utorak u finalu međunarodnog ACUD kupa protiv domaćina turnira Egipta, u polufinalu je Hrvatska, poslije 0-0 u 90 minuta, s 5-4 nakon jedanaesteraca bila bolja od Tunisa. Junak utakmice bio je vratar Ivica Ivušić koji je obranio tri penala i odveo Hrvatsku u finale turnira. 

GALERIJA Hrvatska nakon penala svladala Tunis

Zagreb: Ekskluzivno predstavljanje novih dresova hrvatske nogometne reprezentacije
1/9

Ofenzivac Torina Nikola Vlašić ovog puta nije bio precizan izvođač s bijele točke kao što je bio slučaj na svjetskom prvenstvu u Kataru. Tamo je u susretima protiv Japana i Brazila uzeo prvi kazneni udarac i oba puta pogodio, a sada je promašio prvi penal za vatrene u raspucavanju. 

VEZANI ČLANCI:

Nakon utakmica Vlašić je s osmijehom napravio nešto što je oduševilo sve navijače Hrvatske. Otišao je po jednog tuniškog navijača koji je bio uz teren u invalidskim kolicima te ga ga je doveo na travnjak. Ne zna se tko je navijač i ima li ova Vlašićeva gesta ikakvu pozadinu, ali bilo je sjajno vidjeti.  Video pogledajte OVDJE

Komentara 3

BP
Besposlen pop
09:41 24.03.2024.

Dobro da je i on pronašao smisao svog boravljenja na terenu

Avatar southman
southman
10:31 24.03.2024.

Jedino sto.je sinoc napravio dobro.

AN
Antonio1952
13:13 24.03.2024.

Bar nesto je napravio korisno kad nezna pucat penal, a javi se kao prvi izvodjac. Kao svakom Dalmatincu ne fali mu samopouzdanja da precjenjuje svoje mogucnosti.Cudi me Dalic da neumorno forsira Vlasica i Juranovica a na klupi drzi puno boljeg Stanisica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije