POGLEDAJTE TRENUTAK NESREĆE

VIDEO Vozač proklizao pa uletio u dvorište, reakcija obitelji oduševila ga je

Foto: Screenshot
1/4
22.04.2022.
u 18:00

Formauxu i njegovom suvozaču Alexandreu Coriji to je bio kraj utrke, a obitelj ga je pozvala u kuću na druženje i okrjepu

Počeo je spektakl na ulicama Hrvatske! Druga 'epizoda' WRC Croatia Rallyja napokon je započela, a odmah prvi dan obilježila je bizarna nesreća. Naime francuski vozač Adrien Fourmaux je samo 200 metara nakon starta trećeg brzinskog ispita Krašić - Vrškovac izgubio kontrolu nad svojim Fordom te izletio sa staze i to ni manje ni više nego u jedno dvorište!

Točnije, u dvorište jedne obiteljske kuće u Krašiću. 

No, bez panike, nije bilo velike drame. Francuz nije znao da na dijelu ceste na koji nailazi ima vode pa mu je automobil proklizao. Prvo je udario u stablo pa uletio u dvorište tamošnje obitelji, a njihova je reakcija oduševila francuskog vozača. 

Formauxu i njegovom suvozaču Alexandreu Coriji to je bio kraj utrke, a obitelj ga je pozvala u  kuću na druženje, naravno, zajedno s njegovim suvozačem.

Video nesreće pogledajte OVDJE.

>> Mladići čija je snimka s WRC-a 2021. postala hit: "Kad sam primio kotač, felga je još bila vruća"
 


Ključne riječi

Komentara 3

JU
jurilica
18:20 22.04.2022.

To je obitelj Pužin Švalj koja ima najbolji sir, od mlijeka koje daju kravice koje su vani na ispaši. Divni ljudi, ništa drugo nisam ni očekivala od njih nego da budu vrhunski domaćini.

Avatar mladen valentić
mladen valentić
21:20 22.04.2022.

Puno su oni takvih kilometara prošli da ne bi znali da ima vode, na žalost ovaj put lokvu nisu izbjegli!

NN
novo nenormalni
19:36 22.04.2022.

francuz nije znao da na cesti ima vode dok pada kiša!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije