ŠOKANTNO

VIDEO Zvijezde Bayerna javno pročitale gnjusne prijetnje: 'Vi ste nakaze. Izgorite svi u autobusu'

FC Bayern
22.03.2023.
u 10:21

U sklopu kampanje protiv govora mržnje, trojica nogometaša njemačkog velikana pročitala su pred kamerama prijetnje koje su im svakodnevno upućene

Nogometaši Bayerna u suradnji s njemačkim teleoperaterom pokrenuli su akciju 'Protiv mržnje na internetu', s ciljem stabilizacije za bolji suživot i veće poštovanje među ljudima. U videu objavljenom na službenom YouTube kanalu Thomas Müller, Leroy Sane i Leon Goretzka čitali su pred kamerama govor mržnje s kojim se susreću na društvenim mrežama.

Kako prenose njemački mediji, video je prepun psovki, prijetnji i govora mržnje s kojima se igrači svakodnevno susreću.

- Imamo odgovornost raditi zajedno protiv mržnje u našem sportu i društvu. Radi se o pristojnosti, prihvaćanju i poštenoj suradnji -  rekao je predsjednik Bayerna, legendarni Oliver Kahn.

'Pljujemo na vas, čudovišta...', 'Da barem svi izgorite u klupskom autobusu', 'Ubijte ovog nigera, 'Vi, ku*vini sinovi' Danas smo stranci, ali nekad smo bili Mia San Mia. Vi ste nakaze', 'Volio bih da ste svi poginuli u prometnoj nesreći' - čitali su igrači Bayerna neke od groznih komentara, koji obliuju psovkama i raznim uvredama. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije