Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmara u prirodi

FOTO VL ekskluzivno doznaje: Jedan od najvećih tenisača u povijesti ljetuje u Hrvatskoj

RF
Foto: VL
1/2
24.07.2023.
u 20:25

Uz Novaka Đokovića, Hrvatsku je ovoga ljeta odabrao još jedan velikan tenisa. Nakon što je nedavno s oduševljenjem dočekan na centralnom terenu All England Cluba u Wimbledonu, sada je Roger Federer odlučio posjetiti prirodne ljepote Lijepe naše

Slavni tenisač i kralj najprestižnijeg Grand Slam turnira, Švicarac Roger Federer uočen je u Nacionalnom parku Krka. Posjetio je agroturistički objekt "Kristijan" čiji je vlasnik Ante Skelin, a nalazi se kraj Roškog slapa. 

Federer je proteklih tjedana često viđen gost na mnogim lokacijama, a gdje god se pojavi, privuče pozornost javnosti. Tako je došao na turnir u Wimbledonu i po svome izlasku na tribine zaradio ovacije i pljesak publike, a pozdravila ga je i kraljevska obitelj Velike Britanije.

GALERIJA Novak Đoković u Dubrovniku. Srpski as uživa u Hrvatskoj

RF
1/8

Švicarac drži rekord za najviše osvojenih naslova na engleskom turniru u povijesti s osam trofeja. Slijede ga William Renshaw, Pete Sampras i Novak Đoković sa sedam naslova.

Foto: VL

Za vrijeme njegove igračke karijere trenirao ga je i hrvatski tenisač te svojevremeno treći tenisač svijeta po ATP ljestvici, Ivan Ljubičić. Prema Ljubičićevom mišljenju upravo je Federer najbolji tenisač svih vremena usprkos tome što Đoković ima tri Grand Slam naslova više.

VEZANI ČLANCI:

Osim u Hrvatskoj, Federer je početkom srpnja prisustvovao koncertu Coldplaya u rodnoj Švicarskoj. Tijekom nastupa grupa je slavnog tenisača pozvala na pozornicu da zapjeva jedan od mnogih hitova.

VIDEO Srbi pronašli krivca za Đokovićev poraz u slavnoj tenisačici: 'Bio je to ključ pobjede'

Komentara 34

Avatar zong
zong
22:05 24.07.2023.

Da znamo, Đoković je u Hrvatskoj...

Avatar tarana
tarana
06:29 25.07.2023.

Što "odmara" ? Sebe ili nešto drugo?

Avatar Art of Noise
Art of Noise
20:55 24.07.2023.

Bija je i pretprošle godine u Hrvatskoj, u Malom Lošinju, čini mi se. Očito mu se sviđa. S pravom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije