Pregovori

Vlade Divac želi u Kingse dovesti hrvatskog reprezentativca

Divac
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/4
01.11.2017.
u 18:41

Orlando je odlučio ne zadržati Hezonju i četvrtu godinu na što je imao pravo...

Nažalost, za Marija Hezonju (22) ne stiže dobra vijest jer je njegov Orlando odlučio ne zadržati ga i četvrtu godinu na što je imao pravo s obzirom na to da ga je prije dvije godine draftirao.

Rijetkost je da se takvo što dogodi nekome tko je bio peti “pick”, no ljudi koji su njega draftirali u travnju su dobili otkaz pa je očigledno da će Hezonja sljedeće ljeto završiti negdje drugdje, a takav status dovodi u pitanje i njegovu ulogu ove sezone. S druge strane, to će mu biti prilika da pronađe momčad u kojoj će dobiti veću minutažu.

Divac
1/5

Najviše interesa za dovođenje Hezonje pokazali su Sacramento Kingsi, a zainteresirani su i New York Knicksi te Oklahoma.

Sacramento i Orlando navodno su u kontaktu, a glavni čovjek za dovođenje igrača u Kingse je bivši srpski košarkaš i NBA zvijezda Vlade Divac. On je Hezonjinom klubu ponudio Malachija Richardsona i drugi izbor na draftu 2018. godine u zamjenu za hrvatskog reprezentativca koji je propustio prošli Eurobasket kako bi se što bolje pripremio za sezonu.

 

Komentara 17

Avatar Ksaver38
Ksaver38
00:14 02.11.2017.

Jel se na svaki pomen Srba i Srbije mora govorit o mržnji? Mržnja vas bude ubila.

Avatar Diavolo
Diavolo
23:55 01.11.2017.

Negdje procitaj da Hezonja obavezno pogleda kako je maestralno igrao Scotie Pippen i sve ce mu biti jasno...

Avatar Hrvatkatolikdomoljub
Hrvatkatolikdomoljub
20:26 01.11.2017.

Jak igrac ovaj Hezonja , u dvije sezone u NBA dao 12 koševa . sprdnja od igraca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije