Klasa optimist

Vlado Šola: Hrvatska će sigurno do medalje!

27.03.2010., Zagreb, Hrvatska -  Arena Zagreb, osmina finala rukometne lige prvaka, utakmica izmedju RK Zagreb Croatia osiguranje i FC Barcelona. Vlado Sola Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
18.01.2015.
u 09:26

– Hrvatska ide po medalju i mislim da je samo pitanje kojeg sjaja jer u završnici odlučuju nijanse. Favoriti su još Francuska, Danska i Španjolska, a iznenaditi mogu Njemačka i Švedska

Ovdašnja televizijska kuća BeIN sports opširno prati sva zbivanja na rukometnom SP-u. Angažirala je četiri bivša rukometaša za sukomentatore – naše Vladu Šolu i Ivana Balića, Francuza Andreja Golića i Španjolca Josea Hombradosa.

– Hrvatska ide po medalju i mislim da je samo pitanje kojeg sjaja jer u završnici odlučuju nijanse. Favoriti su još Francuska, Danska i Španjolska, a iznenaditi mogu Njemačka i Švedska – rekao je Šola koji je s Hrvatskom osvojio jedno zlato i dva srebra na svjetskim prvenstvima. 

>>Bičanić: Noge su nam još teške. Alilović: Iran je nepoznanica

>>Goluža se nakon pobjede ispričao, evo zbog čega!

Komentara 7

PI
pidocha
11:32 18.01.2015.

koliko ja znam,a pratim sport od OI 1972 nikad lakši ždrijeb nismo imali neg sada.ako bude sve kako triba bez ikakvih iznenađenja osminafinala ne računam,u četvrtfinalu igramo portiv islanda ili poljske što znači do polufinala bez francsuke,danske,španjolske,švedske,njemačke,...ako se alilović razabrani zlato je sigurno u što sumnjam ,no drvena medalja nam ne može,ne bi smila uteć :-)

DU
Deleted user
10:37 18.01.2015.

to je problem sa hrv mentalitetom. prvo skoci pa onda reci hop....u nas sve naopako

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
10:41 18.01.2015.

Na žalost,prvi ozbiljniji protivnik oderat će nas sa 7-8 golova razlike.Nema tamo osim Duvnjaka nitko na svjetskoj razini.Ne sjećam se kad smo bili slabiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije