Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNOSIO RAZNE TVRDNJE

Vlasnik naše hit momčadi: 'Da se ne lažemo, Dinamo je bio hrvatski, a Hajduk jugoslavenski klub'

Osijek: Tiskovna konferencija osje?ke Pivovare d.d.
Krunoslav Petric/PIXSELL
29.12.2023.
u 16:30

Prije 16 godina je bio smetlar i pomoćnik radnik, danas u ambicioznog hrvatskog drugoligaša ulaže 600 tisuća eura godišnje

Čelnik vodećeg hrvatskog drugoligaša NK Zrinski Osječkog 1664 iz Jurjevca, Ivan Komak, gostovao je u emisiji Sport nedjeljom, gdje je govorio o ambicijama svog kluba koji želi uvesti u SuperSport HNL. Isto tako, otkrio je za koga navija i kako smatra da je Hajduk bio - jugoslavenski klub. 

GALERIJA Prije 16 godina bio je pomoćni radnik, danas u HR drugoligaša ulaže 600 tisuća eura

Osijek: Tiskovna konferencija osje?ke Pivovare d.d.
1/7

- Ja sam dinamovac od 11. godine, kada je kod mene došla struja. Shvatili smo tko smo. Djeca su najiskrenija i najpoštenija, da se ne lažemo, znali smo kasnije koji si klub, da je Dinamo bio hrvatski, Zvezda srpski, a Partizan i Hajduk jugoslavenski. To je istina tako. Ja sam dinamovac, ne znam, u takvoj sam bio sredini. Pamtim šezdeset i treću godinu, šezdeset i sedmu kad smo osvojili Kup velesajamskih gradova. Ja sam dinamovac i sutra kad ću igrati s njima, bit ću dinamovac, ali željet ću ih pobijediti. Hajduku se divim kakvu ima publiku. To je lijepo kada ljudi toliko žive za svoj klub. Dalmatinci su takvi, Dinamova publika je sasvim drukčija - rekao je Komak. 

VEZANI ČLANCI:

Već ranije je najavio kako planira Zrinski preseliti u Zagreb kada izbore ulazak u prvu ligu, a jednog trenera je optužio za namještanje utakmica. 

 

Ključne riječi

Komentara 48

DY
dynasty1402
19:24 29.12.2023.

Sve ok, jesam dinamovac pa će neki reći na dinamovoj strani. No činjenice ipak idu u prilog tome da je Dinamo u jugi bio hrvatski klub a Hajduk jugoslavenski. Dinamov grb je prije 90-tih imao hrvatsku šahovnicu sa malom petokrakomm u kutu dok je Hajduk imao isključivo i jedino veliku crvenu petokraku i svom grbu. A i dalmatinci u tim vremenima su uglavnom bili veliki komunisti i jugosloveni.

PA
Pahor
19:40 29.12.2023.

Točno tako, poznajem mnogo dalmatinacakoji su u jugi navijali z Dinamo jer je Hajduk bio partizanski, jugoslavenski klub. Isto tako se zna da je Rijeka bila zvezdina podružnica

LL
lijepa_li si
18:33 29.12.2023.

dinamo i hajduk dva su kluba bratska, s njima se ponosi cijela hrvatska! što ne objavite koji su današnji političari disali hrvatski, a koji jugoslovenski, a koji boljševički?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije