NOVA NAGRADA

Vođa kluba i ikona navijača dobitnik je 'Hajdučkog srca'

Split: Marko Livaja dobio je trofej Hajdučko srce
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
02.08.2022.
u 22:50

Desetka Hajduka je kupila navijače novim ugovorom te titulom najboljeg igrača lige iz prošle sezone.

Marku Livaji uručena je tradicionalna Hajdukova nagrada 'Hajdučko srce' pred 4.000 gledatelja, javlja Dalmatinski portal. 

Marko Livaja dobitnik je trofeja 'Hajdučko srce!' Prestižno navijačko priznanje uručeno je prvi put nakon pet godina, a zaslužila ga je bijela desetka.

Livaja je 'Hajdučko srce' primio na turniru Torcida kup, u veličanstvenom ambijentu pred oko 4.000 gledatelja.

Hrvatski reprezentativac je produžio ugovor do ljeta 2027. godine i tako najbolje godine karijere poklonio majstorima s mora. Livaja se tako upisao u klub dobitnika među kojima su Ante Erceg, Mirko Hrgović, Drago Gabrić, Darijo Srna, Stipe Pletikosa i ostali...

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Komentara 2

Avatar Dalmatinac1911th_4
Dalmatinac1911th_4
23:06 02.08.2022.

Najveća zvijezda Hajduka i čitave lige! Bravo Marko! Zaslužio si nagradu!

MA
Manjnjorgo
06:58 03.08.2022.

No 1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije