NAKON POBJEDE PROTIV UKRAJINE

Vori: Ovo nam je škola za ubuduće

Hrvatska Ukrajina
Pixsell
21.01.2010.
u 20:06

Pobjedom protiv Ukrajine 28:25 hrvatska rukometna reprezentacija osigurala je drugi krug europskog prvenstva, a igračem utakmice proglašen je Igor Vori, koji je zabio šest pogodaka.

Uz Vorija najraspoloženiji je bio Mirko Alilović koji je obranio 13 lopti.

- Jako teška utakmica, teža nego ona protiv Norvežana. Razlog je vrlo vjerojatno bio emocionalno pražnjenje protiv Norvežana, ali izvukli smo nekako. 45 minuta nismo znali što je vodstva, ali imamo četiri boda, to je najvažnije - rekao je Alilović.

Drago Vuković zabio je samo dva pogotka, a tvrdi da nismo podcijenili protivnika.

- Nismo podcijenili protivnika, ali mi smo očito takav mentalitet. Ne znam što reći, svaka čast Mirku, bio je opet odličan, svaki čast svim momcima, bili su opet odlični.

Na redu su Rusi. Pobjedom bi u drugi krug prenijeli četiri boda u drugi krug.

- Sutra nam je dan odmora. Mislim da ćemo se jako dobro pripremiti i sa četiri boda proći dalje, što bi nam jako olakšalo u drugom krugu. Ali bit će teško, Rusi su najteži protivnik.

Trener reprezentacija Slavko Goluža istaknuo je kako je ključni pojedinac bio Buntić, te kako se nada što bržem oporavku Lackovića i Valčića, jer je vidljivo da fale.

- Nismo ušli na pravi način, kako smo se dogovorili u svlačionici. Premlaki smo bili u obrani, u napadu smo napravili neke greške, ali uspjeli smo u nastavku zaigrati bolje. U napadu smo ulaskom Buntića rasteretili Ivana i to je bio ključno, a najvažniji trenutak po meni bila je obrana Alilovića kod plus jedna za Ukrajince - rekao je Goluža, te dodao.

- Mi imamo samo jednog šutera, i sigurno je da se tu igrači dosta istroše, fale nam Valčić i Lacković, jer nam svi postave plitke obrane i mi onda nemamo šutera koji to rješava golovima.

Igor Vori posebno je pohvalio obranu 5-1, te naglasio kako je ovo dobra škola za ubuduće.

- U drugom dijelu odigrali smo fenomenalnih 5-1 i to je donijelo pobjedu, ali ova utakmica treba nam biti škola za ubuduće.

Komentara 4

PE
pekec
07:55 22.01.2010.

Ma super nam ide-prije smo uvijek na tekmi vodili i na kraju izgubili.sad je kontra gubimo,gubimo a na kraju bodovi.

TC
tomo crni
20:34 21.01.2010.

sta je vori, ovdje nema novaca, pa se tebi i duvnjaku bas ne igra rukomet. bolje odite vas dvoje doma, pa nek igraju oni koji zele igrati za zemlju u kojoj su rođeni bez da dobiju silne novce!

RA
RAV
21:20 21.01.2010.

Jao . . . .Jao.....dragi decki,pa opet mi zivce pocupaste. Danas ne znam sto da kazem,ne da je bilo napeto nego uf . . . .luda kuca . . .ali opet su 2 boda tu . . . .sigurno da nije lako,i svi koji tako nesto govore neka ne kake . . .uz vas do kraja . . .pozdrav svima . . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije