Manchester United

Vragovi žele Modrića, ali tek od ljeta

\'Tottenham Hotspurs\' Croatian player Luka Modric (L) controls the ball against Sunderland during their Premier League match at White Hart Lane in London on November 9, 2010. AFP PHOTO/IAN KINGTON --
AFP
20.12.2010.
u 14:52

Tottenhamov menadžer Harry Redknapp morat će se boriti rukama i nogama da zadrži hrvatskog veznjaka, no pitanje je može li ga zaustaviti na putu za veliki klub, čak i da ponovno izbori Ligu prvaka, piše engleski portal Caught Offside

Sir Alex Ferguson vjeruje da će pobijediti u utrci klubova za hrvatskog reprezentativca koji bi momčadi s Old Trafforda donio dašak kreativnosti u vezni red, piše Caught Offside i dodaje:

"Ponuda bi mogla biti u rangu 30 milijuna funti, ipak Modrić predvodi Fergusonovu ljetnu listu želja. A nije nemoguće da Manchester ustupi Redknappu nekog iskusnijeg igrača poput Browna ili Carricka, ili nekog od mlađih: Andersona, Gibsona, Cleverleya...".

Ističe se da je Modrić u svojoj trećoj sezoni u engleskoj ligi pokazao punu raskoš talenta i da je igrama izazvao zanimanje brojnih klubova.

Ključne riječi

Komentara 6

RE
rene
21:47 20.12.2010.

posavina pišeš gluposti.... u man utd imaju mjesta i niko iluka i čarli.... bolji su od raznih andersona, nevila, caricka, gibsona itd.....

PO
Posavina09
15:49 20.12.2010.

Modric je sjajan igrac i zelim mu sve najbolje..al ruku na srce..nije njemu mjesto u mancesteru,niti ima sanse tamo. pozz.

PO
Posavina09
16:49 20.12.2010.

stavljajte minuse koliko zelite, al tako je!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije