Imao zadatak

Vratar Armenije poručio Perišiću: "Vrime je", vatreni mu odgovorio s tri riječi

Erevan: Kvalifikacijska utakmica za UEFA Euro 2024., Armenija - Hrvatska
Foto: Hrach Khachatryan/PIXSELL
1/3
12.09.2023.
u 11:27

Prema pisanju medija u posljednje vrijeme, legendarni vatreni bi mogao doći u Hajduk na zimu, u sklopu transfera Luke Vuškovića u Tottenham

Hrvatska je s 1:0 pobijedila Armeniju u kvalifikacijama za Euro 2024., a vratar domaćih nije uspio sačuvati čistu mrežu te je u tom zadatku malo zakazao, no nije u onom drugom kojeg je imao na tom susretu.

Naime, vratar armenske reprezentacije Ognjen Čančarević dobio je zadatak da pozove Ivana Perišića na povratak na Poljud.
Čančarević, inače rodom Srbije, uoči utakmice je gostovao u podcastu "Dribler", jedan od voditelja zamolio ga je da nakon susreta priđe Perišiću i izgovori krilaticu "Vrime je".

 

- Prišao sam mu nakon utakmice i rekao da su mi prenijeli da ti nešto kažem - rekao je Čančarević za Germanijak.

- Znam, pročitao sam - odgovorio mu je Perišić i nasmijao se.

Prema pisanju medija u posljednje vrijeme, legendarni vatreni bi mogao doći u Hajduk na zimu, u sklopu transfera Luke Vuškovića u Tottenham.

Engleski mediji također potvrđuju takve navode. 
- Ivan Perišić razmatra svoje opcije u budućnosti, a aktualni ugovor mu istječe na kraju sezone. Hajduk Split vjeruje da je glavni favorit za potpisivanje bivšeg igrača svoje akademije u siječnju - napisao je novinar Nizaar Kinsella, koji piše za Standard Sport.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
12:29 12.09.2023.

perisic bi mogao biti ozbiljna prevaka...stvarno je on rocket science za ostele u hajduku. ako ako bude hajduk previse zaostajao...nista od toga

KR
Krolo
22:19 12.09.2023.

Neispunjeni san.......al ga je do sada zaboravio....😊

Avatar Bolsonaro
Bolsonaro
15:15 12.09.2023.

Ima Ivan još nekog posla 2-3 godine vani pa će doć. Ne brinite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije