Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR KAOSA

Vratili smo se u mračno doba, nagomilane frustracije na Poljudu su prevelike

03.04.2024.
u 23:06

Prevelike su frustracije nagomilane zadnjih dvadesetak godina na Poljudu, a nitko ih nije uspio riješiti. Večeras je, nažalost, sve kulminiralo na najgori mogući način. Na sjevernoj tribini provaljena je ograda i kaos koji je nastao nakon posljednjeg sučeva zvižduka trajao je gotovo sat vremena nakon utakmice.

Komentara 26

EJ
ejStef
23:15 03.04.2024.

Tražili su strane suce i dobili ih. Kada sude pravi suci - 0 pobjeda, 0 bodova, 0 penala. Time im je HNS izbio jedini argument kojim su se toliko izvlačili pred vlastitim navijačima. Trebalo je to puno prije napraviti... Kako su odjednom i razni novinari prestali pisati o suđenju, kako nema snimki i anketa više po novinama. Na kraju se vidi da je kmečanje samo to i ništa drugo.

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
23:17 03.04.2024.

Da pitamo UEFA-u jel im možemo pustiti jedno prvenstvo da se oslobode svojih frustracija ali da se to ne doživi kao namještanje već pozitivna diskriminacija Hajduka.

Avatar Marko
Marko
23:10 03.04.2024.

Nadam se da će ga kazna biti ogromna i da će Hajduk propasti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije