POLICIJA IH PRIVELA

Vrhunski sportaši uhićeni zbog optužbi za silovanje: 'Ovo je ozbiljno, naše misli su uz nastradalu djevojku'

Osijek: Nasilje nad ženama, ilustracija
Davor Javorovic/Vecernji list
09.07.2024.
u 15:41

Jegou i Auradou nalaze se na južnoameričkoj turneji s reprezentacijom te su u subotu bili u početnom sastavu francuske reprezentacije u 28-13 pobjedi protiv Argentine u Mendozi, a trebali su biti starteri i u srijedu protiv Urugvaja u Montevideu.

Francuski ragbijaški reprezentativci Oscar Jegou i Hugo Auradou uhićeni su u Argentini zbog optužbi za spolno zlostavljanje. Jegou i Auradou nalaze se na južnoameričkoj turneji s reprezentacijom te su u subotu bili u početnom sastavu francuske reprezentacije u 28-13 pobjedi protiv Argentine u Mendozi, a trebali su biti starteri i u srijedu protiv Urugvaja u Montevideu.

"Za sada ne znam detalje. Istraga je u tijeku i ukoliko se optužbe potvrde, radi se o vrlo ozbiljnoj stvari. Dopredsjednik saveza Jean-Marc Lhermet i ja smo doputovali ovamo iz Pariza čim smo doznali za ovaj slučaj. Naše misli trenutačno moraju biti s nastradalom djevojkom. Ponavljam, ukoliko se optužbe potvrde, ponašanje ovih igrača je u suprotnosti sa svime što ragbi jest", rekao je predsjednik Francuskog ragbijaškog saveza Florian Grill po dolasku u Buenos Aires.

VEZANI ČLANCI:

Uhićenja dvojice francuskih ragbijaša dogodila su se samo dan nakon što je njihov reprezentativni kolega Melvyn Jaminet poslan kući zbog rasističkog komentara objavljenog putem društvenih mreža.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Osijek: Nasilje nad ženama, ilustracija
1/17
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije