Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETAR METLIČIĆ

'Vujović nema što voditi hrvatsku reprezentaciju. Gobac je moćna osoba, ali ne bojim ga se'

Svečanost u Općini Runovići gdje igra nogometni klub Mračaj
Ivana Ivanovic/PIXSELL
25.01.2024.
u 14:34

- Završili smo tamo gdje jesmo, jedanaesti. ako je on zadovoljan onda ok, ja osobno mislim da možemo bolje. Tu imamo tri reprezentacije koje su iznad svih, ali ove ostale su na sličnom nivou - smatra kapetan nekadašnjih kauboja.

Puno nezadovoljstva iskazano je nakon što je Hrvatska završila Euro u Njemačkoj na tek 11. mjestu. Uoči početka turnira očekivalo se kako ćemo napraviti dobar rezultat, ali doživjeli smo debakl. Mnogi smatraju kako je glavni krivac izbornik Goran Perkovac, što su jasno poručili Nikša Kaleb te Nenad Kljaić. 

Bivši svjetski i olimpijski prvak Petar Metličić smatra kako se ne trebamo previše veseliti pobjedi protiv domaćina Njemačke. 

- Pričamo o utakmici protiv Njemačke kao da smo ušli u polufinale. Mislim ok, treba pobijediti, ali ne treba od toga sad stvarati ne znam što. Završili smo tamo gdje jesmo, jedanaesti. ako je on zadovoljan onda ok, ja osobno mislim da možemo bolje. Tu imamo tri reprezentacije koje su iznad svih, ali ove ostale su na sličnom nivou. Mi smo protiv jakih igrali dobro, tako da imali smo šansu. Tako da me smeta ta izjava, odigrali kao loše jednu utakmicu i jedno poluvrijeme, a mi jedanaesti. Ako je nama to cilj, onda ok - rekao je legendarni Pero Metličić u razgovoru za Sportklub

VEZANI ČLANCI:

- Ja s Gopcem nemam nikakvih problema, a niti ga se bojim. On je moćna osoba u rukometu, ali ne znam zašto ga se treba bojati. Ja o njemu ne ovisim. Niti želim išta od njega. A što se tiče Vujovića, mislim da bi to bila velika greška, mislim da Vujović nema što voditi hrvatsku reprezentaciju. Ima tu boljih i kvalitetnijih ljudi, bila bi to velika greška - smatra Metličić na poruku Zorana Gobca kako Vujović treba biti novi izbornik. 

Komentara 8

Avatar barba_barba
barba_barba
14:43 25.01.2024.

Alo, mi od 91 Imam 5 zlatnih generacija, nama Vujović ne treba, a za razliku od jednog Keka ili Dalića, koji su gospoda i nikad svoje trijumfe nisu primitivno slavili, je Vujović ekstenzivno i bahato baš protiv Hrvatske

ČE
četvrti
17:43 25.01.2024.

U potpunosti se slažem glede Vujovića. On bi bio veći korak nazad od svih neuspjeha.

BL
blekpanther
23:34 26.01.2024.

Kakav Vujović, ako trebate stranca onda ga tražite u Danskoj, Švedskaoj, Islandu a ne na bregovitom Balkanu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije