Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Vukojevićev Dinamo nokautirao Manchester City

vida
pixsell
10.03.2011.
u 20:47

Odigrane su prve četiri utakmice osmina finala Europske lige.

Hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević igrao je svih 90 minuta u pobjedi Dinamo Kijeva 2:0 u prvoj utakmici osmine finala Europske lige protiv Manchester Cityja. Bogatim zvijezdama iz Manchestera pogocima su presudili neuništivi Andrij Ševčenko (25. minuta), te Oleg Gusev (77. minuta).

Zanimljivo, momčad iz Kijeva vrijedna je 104 milijuna eura, što je tri i pol puta manje od momčadi iz Manchestera (366.750 milijuna ¤). Napadačke zvijezde Cityja Džeko, Balotelli i Tevez kao da su se smrzle na minus četiri stupnjeva koja su bila na smrznutom terenu u Kijevu.

U porazu Bayer Leverkusena na svom terenu protiv Villarreala (2:3) hrvatski reprezentativac Domagoj Vida igra je svih 90 minuta.

Nogometaši Liverpoola nastavljaju s lošim rezultatima, u gostima kod Brage izgubili su 0:1.

Rezultati:

Bayer L. - Villarreal 2:3

Braga - Liverpool 1:0

CSKA Moscow - FC Porto 0:1

PSV Eindhoven - Rangers 0:0

Ajax - Spartak 0:1

Benfica - PSG 2:1

Dinamo K. - Manchester C. 2:0

Twente - Zenit 3:0

 

Ključne riječi

Komentara 1

DA
Dario--
23:11 10.03.2011.

Nije me iznenadio poraz Citya,ali jest debakl i poniženje Zenita.Mislim da će Porto po drugi puta osoviti Europa Ligu ili Kup Uefa!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije