BUNDESLIGA

Vuković 4 gola, Zrnić 3 u porazu Gummersbacha

Drago Vuković
Slavko Midžor
13.12.2009.
u 20:25

Kompletirano je 14. kolo njemačkog rukometnog prvenstva. Grosswallstadt je na domaćem parketu pobijedio Düsseldorf 33-21, a Flensburg na gostujućem Gummersbach hrvatskih rukometaša Drage Vukovića i Vedrana Zrnića 27-26.

Vuković je zabio 4 gola, a Zrnić 3 za svoju momčad, dok je Flensburg do slavlja predvodio Danac Lars Christiansen s 10 golova.

Najefikasniji u uvjerljivoj pobjedi Grosswallstadta bio je Jens Tiedtke sa sedam postignutih golova, dok su kod Düsseldorfa Michael Hegemann i Andrej Kogut zabili po pet. Hrvatski rukomataš u redovima poražene momčadi, Nikola Kedžo, zatresao je suparničku mrežu jednom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije