HNK HAJDUK

Vukušić misli na Šibenik, Inoha tvrdi da će bijeli proći Stoke

\'Japanski reprezentativac Masahiko Inoha stigao je veceras u Hajdukovu bazu u Bad Kleinkirchheim. U srijedu ujutro odradit ce prvi trening...\'
VL
17.07.2011.
u 18:25

- Za Hrvatsku ligu znam još otkako je Miura nosio dres Dinama, liga je kvalitetna – kazao je Inoha.

Dvojac udarnih igrača Hajduka, napadač Ante Vukušić i stoper Masahiko Inoha uvjereni su da će bijeli u dvoboju protiv Šibenika, koji se igra u utorak, pobjedom otvoriti novu sezonu.

- Samo o Šibeniku mislimo, tek nakon te utakmice počet ćemo razmišljati o užitku utakmice s Barcelonom i dvobojima sa Stokeom u 3. pretkolu Europske lige – govori Vukušić.

Prošle sezone Vukušić je bio prvi strijelac Hajduka, ali često je, zbog formacije 4-2-3-1 bio odjesečen u napadu. Ove sezone Splićani će igrati s dva napadača, a Vukušiću će društvo raditi Ivan Vuković, koji je stigao iz podgoričke Budućnosti.

- Sad smo konačno dvojica u napadu, imat ću s kim surađivati. Meni to više odgovara, teško je igrati sam u vrhu napada – kazao je Vukušić.

A simpatični Inoha, japanski reprezentativac, iz dana u dan sve bolje se prilagođava na Hajduk. Ubrzano uči hrvatski jezik, nogometne pojmove već je svladao. Ponovio je kako je u Hajduk došao kako bi se borio za trofeje, nada se da će mu Poljud biti odskočna daska za neku respektabilniju europsku ligu.

- Za Hrvatsku ligu znam još otkako je Miura nosio dres Dinama, liga je kvalitetna – kazao je Inoha.

Njegov najveći ispit bit će Hajdukovi dvoboji sa Stoke Cityem. U tim utakmicama njegova obrambena kvaliteta trebala bi se pokazati. Inoha je optimističan kada se govori o tim utakmicama. Ne potcjenjuje Stoke, ali vjeruje u suigrače i sebe.

- To je kvalitetna momčad, veliki klub, ali vjerujem da ih možemo proći – zaključio je Inoha.

Komentara 4

PL
pobočnik liubo
19:05 17.07.2011.

žuti tići

NI
nisde
20:48 17.07.2011.

VEĆ

Avatar feudalac
feudalac
21:27 17.07.2011.

dobro ovaj Vukušić misli, mogao bi se Hajduk poskliznuti već protiv Šibenika, uvijek neugodnog protivnika. Hajduk na Poljudu debitira s trenerom i 6 novih igrača, publika traži pobjedu, kvalitete nema a šibenčani ne će nasjesti na domaću atmosferu. U slučaju poraza ali i neriješenog rezultata Balakov bi polako mogao pakirati kofere...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije