Na londonskom Olimpijskom stadionu

West Ham zgrožen zbog napada na novinare, krivci će dobiti zabranu ulaska na stadion

29.04.2022.
u 14:11

West Ham traga za napadačima na dvojicu njemačkih radio reportera koji su napadnuti tijekom prvog polufinalnog dvoboja Europske lige protiv Eintrachta.

West Ham United traga za napadačima na dvojicu njemačkih radio reportera koji su napadnuti tijekom prvog polufinalnog dvoboja Europske lige odigranog u četvrtak na londonskom Olimpijskom stadionu, u kojem je Eintracht svladao domaću momčad s 2:1. 

Repoteri Philipp Hofmeister i Tim Brockmeier, koji rade za regionalnu njemačku radio-postaju Hessischer Rundfunk, tvrde da su napadnuti nakon što je u 21. minuti Michail Antonio postigao izjednačujući pogodak za West Ham, da bi u poluvremenu bili preseljeni na druga mjesta na stadionu.

U West Hamu su izjavili da su upoznati s incidentom i da rade na identifikaciji napadača.

"U skladu s našom politikom nulte tolerancije na nasilje, podaci onih ljudi koje ćemo identificirati bit će proslijeđeni policiji. Bit će im izrečena zabrana ulaska na londonski olimpijski stadion na neodređeno vrijeme kao i zabrana putovanja s klubom. Nema mjesta takvoj vrsti ponašanja", izjavio je glasnogovornik West Hama.

Napadnuti Hofmeister je putem Twittera objavio da se "osjeća dobro" te poželio sve najbolje svim navijačima West Hama koji vole nogomet i poštuju suparnike.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije