Lukin partner u vezi

Xabi Alonso priznao: U Realu postoji nekoliko klanova

Xabi Alonso i Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
27.05.2014.
u 11:25

- Da moram vikati na Cristiana Ronalda, učinio bih to. Ali, da sam prije pet godina morao vikati na Zinedinea Zidanea, to ne bih napravio

Madridski Real osvajanjem Lige prvaka završio je sezonu na najljepši mogući način. Naravno da je to i zbližilo igrače koji su nekoliko dana zajedno slavili, a atmosfera je sad na vrhuncu, iako se godinama piše kako u Realu ima dosta posvađanih.

–  U svlačionici baš i nema toliko drame koliko ljudi misle. Naravno da ima klanova, ima ih nekoliko, ali najčešće smo u dobrim odnosima. Ima i igrača koji imaju veliki ego, ali pod Ancelottijem ta su ega pod kontrolom –  rekao je Xabi Alonso.

Veznjak Reala jedan je od najstarijih u momčadi i često mora preuzimati i ulogu vođe na terenu.

–  Da moram vikati na Cristiana Ronalda, učinio bih to. Ali, da sam prije pet godina morao vikati na Zinedinea Zidanea, to ne bih napravio. U svakom slučaju, naša svlačionica u ovom je trenutku sretno mjesto –  dodao je Alonso i zaključio:

 Puno mi znači biti dio ove generacije. Mi smo povijesna generacija i zaista smo ujedinjeni.

>>Modrić: Dosanjao sam svoj san i naplatio odricanja, a sumnjali su u mene...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije