Težak gaf

Za srbijansku TV Robert Enke ne brani jer je - ozlijeđen

Robert Enke
AFP, Reuters
18.06.2010.
u 13:20

Glavna tema svih srbijanskih medija je nastup nijhove nogometne reprezentacije na SP-u. No, težak i neoprostiv gaf u najavi susreta u Port Elizabethu Srbije i Njemačke napravio je komentator srpske televizije Vladimir Mijaljević.

 "Manuel Neuer će biti na vratima Njemačke jer Robert Enke ne može. Naime, on je ozlijeđen", kazao je Mijaljević.

No, nesretni komentator previdio je činjenicu da je bivši njemački reprezentativni vratar Robert Enke lani počinio samoubojstvo bacivši se pod vlak. (žj/VLM)

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
14:34 18.06.2010.

Toliko dezinformiranosti ,boze oprosti im ...Neznaju sto pricaju...

AI
ac.i.de,
10:54 20.06.2010.

Za razliku od Nemačkog trenera koji nije znao dali igra protiv Srbije, Bosne ili hrvatske to i nije tako katastrofalno !

DU
Deleted user
10:02 21.06.2010.

Mislio je na Adlera... Hrvati moji dragi ajde vise prebolite ne igranje na SP, pa bice prvenstava svake 2 godine...koji vam je vise. Uzivajte , gledajte fudbal i bolje vam je sto ona vasa senluk ekipa nije otisla.(bili bi jedini koji umesto fizioterapeuta vode turbo folk pevaca).;)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije