ODLIČNA FORMA

Zadrov Martin Junaković dobio nagracu za najboljeg igrača 19. kola ABA lige

U 20. kolu HT Premijer lige sastali se Zadar i Cibona
Dino Stanin/PIXSELL
08.02.2022.
u 12:03

Ovo je već treće kolo zaredom, a ukupno šesti put ove sezone da najkorisniji igrač kola dolazi iz hrvatskih klubova.

Razigravač Zadra Martin Junaković dobitnik je nagrade za najboljeg igrača 19. kola ABA lige zahvaljujući odličnoj predstavi u pobjedi svoje momčadi 83:80 protiv beogradskog FMP-a.

Junaković je ubacio 22 koša, uz šest asistencija, četiri ukradene lopte i jedan skok i tako sakupio 29 valorizacijskih bodova, a pogodio je i dva slobodna bacanja dvije sekunde prije kraja utakmice kojima je zapečatio pobjedu Zadrana.

U ovom je kolu više bodova sakupio Dalibor Ilić iz Igokee (43), ali je njegova momčad poražena od Cedevite Olimpije (80:70) pa on nije bio kandidat za nagradu.

Ovo je već treće kolo zaredom, a ukupno šesti put ove sezone da najkorisniji igrač kola dolazi iz hrvatskih klubova. U 18. kolu najbolji je bio Shannon Shorter iz Splita, a u 17. kolu Junakovićev suigrač Trevor Thompson. Još jedan zadarski igrač, Justin Carter, odnio je nagradu najboljeg igrača u 12. kolu. Centar Splita Darko Bajo bio je najbolji u 6. kolu, a Cibonin Amerikanac Nathan Reuvers u 2. kolu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije