OTKUD SAD TO?

Zagrepčani, pogledajte ovo: Procurio nevjerojatan detalj iz svlačionice Bayerna!

Bayern
Foto: Društvene mreže
25.08.2020.
u 11:11

Veselo je bilo u svlačionici Bayerna, igrači su nakon utakmice navalili na šampanjac i pivo.

Nogometaši Bayerna u nedjelju su s 1:0 svladali PSG u finalu Lige prvaka te tako šesti put u povijesti postali prvaci Europe. Susret se zbog koronavirusa igrao pred praznim tribinama u Lisabonu pa su igrači bavarskog kluba sami proslavili uspjeh u svlačionici.

Veselo je bilo u svlačionici Bayerna, igrači su nakon utakmice navalili na šampanjac i pivo. A na društvenim se mrežama pojavila i fotografija na kojoj se vidi da pored nogu Tolissa iz pehara pije šampanjac stoji vrećica na kojoj piše Zagreb.

Pretpostavka je da ju je donio naš Ivan Perišić. On se nakon utakmice ogrnuo hrvatskom zastavom pa je naša trobojnica ponovo zasjala na postolju.

Ivan Perišić slavi s hrvatskom zastavom
Foto: Ilustracija/Frank Hoermann/DPA/PIXSELL
Ivan Perišić slavi s hrvatskom zastavom
Foto: Peter Schatz/DPA/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 7

EM
Emoji
11:37 25.08.2020.

Hvala ti Ivane Perišiću za još jednu proslavu Domovine i hrvatskog športa uopće!

MI
mirko0410
13:19 25.08.2020.

Ha jesmo mali i ima nas malo ali smo ponosan narod. I taj ponos smeta velikima i šteta kaj nismo ipak malo složniji. Šteta kaj nas stalno dijele na plave i bijele, u_ta__e i _arti__n_, pa desne i lijeve, papa regionalno i neznam sve kak.

JA
janjac
22:32 25.08.2020.

On je jedini igrac Bajerna koji se umotao nacijonalnom zastavom na ceremoniji dodjele pehara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije