NOVI TRANSFER

Zbog Dinama odbio drugu ponudu: Na Maksimir stiže krilo vrijedno šest milijuna eura

Pixsell/Instagram
31.12.2021.
u 10:45

Koliko će točno  Dinamo za njega platiti još je tajna, ali na Transfermarktu stoji vrijednost od šest milijuna eura

Nova godina, novi igrači! Kreće kupovina na Maksimiru, a prema pisanju 24 sata već do ponedjeljka bi podno maksimirskih tribina trebao stići Martín Ojeda, 23-godišnji krilni argentinski igrač.

Bitka je to koju Dinamo vodi s Amerikancima.  Naime, interes za Ojedom pokazao je i Orlando City iz MLS-a koji nudi ponudu za 80 posto prava na igrača, ali nije beg cicija pa Dinamo kaže - evo 90! 

Prošle je sezone u prvenstvu zabio 12 golova uz tri asistencije u 23 nastupa, a u liga kupu dodao tri gola i asistenciju u 13 nastup, a trenutno je igrač argentinskog prvoligaša Godoy Cruz.  Martin igra lijevo i desno krilo, ali i polušpicu.

Koliko će točno  Dinamo za njega platiti još je tajna, ali na Transfermarktu stoji vrijednost od šest milijuna eura.  

>> Revijalna utakmica za Cicu i Popa:

 

Ključne riječi

Komentara 6

ZO
zoranos
11:15 31.12.2021.

Jako rizična kupovina! Dečko je odličan sigurno i čitam da bivši Dinamovac Sigali ga hvali - igrali su zajedno. Da je kao i dobar dečko, ne samo nogometaš ... Ali problem je kod Latino igrača taj mentalitet i depresija koja brzo dođe, osim ako ne igraju u Ligama petice. Pa pogledajte samo Miereza - odigrao sezonu iz snova, dobio novi ugovor i ove sezone je na klupi. Sjetite se Moralesa i Henrikeza - fantastična prva sezona i onda ogroman pad u drugoj (kao i Mierez). Naravno bilo je i pogodaka u vidu Sigalija, Cufrea, pa i Ibanez. Rizično!

IS
istina00
12:02 31.12.2021.

Velik rizik obzirom na cifru. ..valjda će se isplatiti

MH
Max.hr
11:58 31.12.2021.

Moramo imati ekipu protiv Seville.Samo jako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije