LIGUE 1

Zlatan Ibrahimović s dva gola srušio Bastiju i dostigao Cavanija

Zlatan Ibrahimović
Reuters/PIXSELL
17.10.2015.
u 19:17

Slavio je PSG 2:0, a Zlatan je sad na šest zabijenih golova, baš kao i Cavani

Paris Saint Germain je u 10. kolu francuskog prvenstva s 2:0 slavio u gostima kod Bastije i s nova tri boda još dalje odmaknuo od svojih pratitelja u prvenstvu.

Oba je pogotka postigao Zlatan Ibrahimović koji se s dva nova pogotka izjednačio s Edinsonom Cavanijem na vrhu liste klupskih strijelaca. Obojica su postigla po šest pogodaka.

Upravo je Cavani asistirao Ibri za prvi pogodak u 71. minuti. Konačni je rezultat postavljen u osam minuta prije kraja susreta, a švedski je napadač tada postigao gol nakon asistencije Auriera.

>> Više o Ligue 1 čitajte na Goal.com

>> Ibrahimović pokazao da zna biti skroman baš kad to nije trebao biti

Komentara 1

AN
Andreeejjj
23:33 18.10.2015.

IBRA daleko najbolji i najatraktivniji igrać ikada sa Balkana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije