EMOTIVNA SCENA

VIDEO Zlatni hrvatski olimpijac zaplakao pred kamerama nakon velike drame, nije mogao suspregnuti suze

Giovanni Cernogoraz se nije uspio kvalificirati u finale Olimpijskih igara
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
Autori: vecernji.hr, Hina
30.07.2024.
u 15:21

Što mogu reći. Ovo mi je najbolji rezultat ove sezone, dao sam sve od sebe, vrućina je bila jaka, ali potrudio sam se. Zadnjih deset godina je tako da se ne smije promašiti niti jedna meta. Ne znam više što reći, teško je - kazao je Cernogoraz

Hrvatski strijelac Giovanni Cernogoraz, nažalost, neće imati priliku boriti se za još jedno olimpijsko odličje, a kvalifikacije u trapu završio je na sedmom mjestu nakon raspucavanja s još petoricom strijelaca koji su nakon pet serija imali 122 pogođene mete. Olimpijskom pobjedniku iz Londona 2012. suparnici u raspucavanju bili su Amerikanac Derrick Scott Mein, Australac Mitchell Iles, Gvatemalac Jean Pierre Brol Cardenas, Marokanac Driss Hafari i Kinez Yu Haicheng.

Format raspucavanja je brutalan, jer se puca do prvog promašaja. Tako je već u trećoj seriji otpao Marokanac Haffari, a u četvrtoj Australac Iles. Kinez Yu je izdržao do sedme serije. Tada su u konkurenciji za dva mjesta ostali još samo Cernogoraz, Gvatemalac Brol Cardenas i Amerikanac Mein. Cernogoraz je imao nesreću da je gađao zadnji. Svi su pogodili po 10 meta, da bi u 11. seriji aktualni svjetski prvak promašio i tako ostao bez finala.

Giovanni Cernogoraz se nije uspio kvalificirati u finale Olimpijskih igara
1/3

Hrvatski strijelac i zlatni olimpijac iz Londona 2012. godine bio je vidno utučen nakon ispadanja, suzdržavao je suze i rekao:

- Što mogu reći. Ovo mi je najbolji rezultat ove sezone, dao sam sve od sebe, vrućina je bila jaka, ali potrudio sam se. Zadnjih deset godina je tako da se ne smije promašiti niti jedna meta. Ne znam više što reći, teško je...

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Brol Cardenas je na kraju osvojio peto, a Mein šesto mjesto te će se njih dvojica, od 15.30 sati, u finalu boriti za odličja s Kinezom Qi Jingom, Britancem Nathanom Halesom, Australcem Jamesom Willettom i Šveđaninom Rickardom Levin-Anderssonom.

Komentara 5

DU
Deleted user
16:52 30.07.2024.

Dao si sve od sebe, nemaš za čime žaliti..

VE
veljača
16:36 30.07.2024.

Ako je to najbolji rezultat ove sezone, treba se veseliti uspjehu: Sve čestitke!

Avatar Bell940
Bell940
17:35 30.07.2024.

Kad bi tako išlo, onda bi bilo lako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije