Priznao

Zločesti dečko je shrvan: Djevojka Ajla me ostavila i ne mogu igrati

Ajla i Nick
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
05.08.2017.
u 18:30

Nakon te Kyrgiosove avanture Ajla je ugasila svoj profil na Instagramu, a kada ga je ponovno aktivirala na njemu više nije bilo zajedničkih fotografija sa zločestim dečkom

Hrvatska tenisačica s australskom putovnicom Ajla Tomljanović prekinula je vezu s Nickom Kyrgiosom.

Potvrdio je to i zločesti dečko: "Nekad sam bio dobar. Moja djevojka me ostavila i sad ne mogu igrati".

Podsjetimo, Nick Kyrgios je u prvom kolu Wimbledona predao susret Francuzu Pierreu-Huguesu Herbertu, a neslavni nastup na Grand Slamu odlučio je zaboraviti noćnim izlaskom.

Australac je ulovljen ispred kluba Cirque Le Soir u društvu s dvije atraktivne tenisačice 18-godišnjakinje Britanke Chelse Samways i Australke srpskih korijena Monike Belovuković. Ispred noćnog kluba čekao je i otac mlade Britanke. 

– Ona je u kazni, zabranio sam joj izlaske! – vikao je otac, ali je ljutit bio i na Kyrgiosa:

– Želio sam ga nokautirati!

Britanski tabloidi imali su tih dana o čemu pisati. A nakon te Kyrgiosove avanture Ajla je ugasila svoj profil na Instagramu, a kada ga je ponovno aktivirala na njemu više nije bilo zajedničkih fotografija sa zločestim dečkom.

Već onda su mediji nagađali da je njihova veza završila. Pripremajući se za Rogers Cup u Montrealu australski tenisač je to potvrdio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije