Poraz od Litexa

Mamić ljutit: Ovo je bila najgora utakmica Dinama u mojoj eri!

Dinamo - Litex
Foto: gnkdinamo.hr
1/5
02.02.2016.
u 19:48

– Nije problem pogriješiti, krivo dodati ili nešto slično, ali nezalaganje, nepoštivanje zahtjeva i slično nećemo tolerirati – naglasio je Mamić

Trener Dinama Zoran Mamić bio je silno razočaran nakon drugog poraza na pripremama u La Mangi. Bugarski Litex zabio je plavima tri pogotka u drugom poluvremenu i slavio sa 3:1.

– Ovo je po meni najgora utakmica Dinama u mojoj eri; nikada nisam vidio ovako loš Dinamo. Strašno sam razočaran načinom kako smo igrali jer nije problem pogriješiti, krivo dodati ili nešto slično, ali nezalaganje, nepoštivanje zahtjeva i slično nećemo tolerirati – naglasio je Mamić za službenu stranicu Dinama pa dodao:

– Radili smo totalno drugačije od onoga što smo im danas pokazivali na videoanalizi, i to ne jedan igrač nego 90 posto njih. To je ono što me razočaralo i zabrinulo. Sigurno će biti posljedica u mom odnosu prema igračima kao i u donošenju odluka. U svakom slučaju neće biti starih zasluga.

Litex je u 51. minuti poveo preko Malinova, a u 62. minuti izjednačio je Junior Fernándes. Potom su u 63. i 65. minuti za pobjedu Bugara pogađali Despotov i Kolev. 

Dinamo je na pripremama još igrao s Celjem (0:0), Stromsgodsetom (0:2), Piastom (2:1) te CSKA-om (0:0). Dinamo u petak protiv Šahtara igra posljednju utakmicu u La Mangi.

>>Drugi poraz Dinama u La Mangi, bolji je bio Litex koji je nedavno izbačen iz prve lige

Komentara 22

DI
dinamojavolim1
20:29 02.02.2016.

hahahaha pazi ti navijace kluba koji zaradjuje jedino prodajom jogurta kak su se raskokodakali... halo 10 godina je proslo a proci ce jos toliko...

AN
Antioh
21:14 02.02.2016.

Kak se ono zove onaj trecerazredni klub iz Splita. Ne Rnk Split, njih svi znaju oni su ok. Oni drugi, mislim da su negdje 89994 na uefa ljestvici uz Moslavac iz Popovace I Slogu iz Kriza...

DE
Dex
23:21 02.02.2016.

igrali protiv ekipe koju je Bugarski savez izbacio iz lige jer nisu htjeli odigrati prvenstvenu utakmicu ........... kod nas se takvo što nemože desiti jer Hajduk ionako ima zaštićenu ulogu kod HNS-a a opet im je taj isti HNS krivv za sve ..... Zašto HNS nije izbacio Hajduk iz lige kad nisu htjeli odigrati prvenstvenu utakmicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije