BH KUP

Utakmica Zrinjskog i Veleža prekinuta zbog nereda navijača

Zrinjski
Foto: Stojan Lasic/PIXSELL (Ilustracija)
11.03.2015.
u 18:17

Završilo je 2:2 i putnika u polufinale odredit će uzvratna utakmica

Gradski derbi četvrtfinala Bosanskohercegovačkog kupa u Mostaru između Zrinjskog i Veleža završen je rezultatom 2:2 i pobjednika će odrediti uzvratna utakmica.

Zrinjski su poveli već nakon 17 minuta. Kordić je izašao sam pred golmana Bobića i pogodio iskosa s desne strane. No potom je uslijedio prekid nakon što su gostujući navijači zapalili nekoliko baklji koje su završile na terenu, da bi odmah nakon tog došlo i do sukoba između dvije grupe navijača. Nakon kratke pauze, koja je gostima više odgovarala, Hebibović je poravnao na 1:1 u 27. minuti.

S tim rezultatom otišlo se na pauzu, a na prvi gol u nastavku čekalo se sve do 66. minute. Tada je Stojkić zatresao mrežu Zrinjski. No, Velež se ponovno vraća u 70. minuti, kada je Hebibović ponovno bio siguran realizator i time postavio konačnih 2:2.

>> Mostarski derbi Zrinjski - Velež prekinut, navijači ušli na teren

Komentara 4

PI
pinichi
21:52 11.03.2015.

Gluposti. Nije istina da su navijači ušli na tren, iako je bilo prekida zbog ubacivanja pirootehnike. Zaštopraviti senzaciju ondje gdje je nema?

FO
fora245
12:12 12.03.2015.

utakmica je prekinuta ali je i zavrsila a sto VL sa ovim naslovom zeli napraviti senzaciju moze ga positipu

PO
portorico
18:40 11.03.2015.

Vidi ti njih! I oni su za dom spremni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije