BRAVO, ZUBO!

Zubčić u novoj borbi za postolje: Fenomenalan u prvoj vožnji veleslaloma u Schladmingu

Sjajni Zubčić drugi u Alta Badiji
Mattia Radoni/IPA Sport / ipa-agency.net
23.01.2024.
u 20:19

Druga vožnja je na rasporedu u 20:45.

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić nalazi se na petom mjestu nakon prve vožnje veleslaloma Svjetskog kupa u Schladmingu.

Nakon prve vožnje petog veleslaloma sezone vodi Austrijanac Manuel Feller s rezultatom 1:05.01, drugi je s 10 stotinki sekunde zaostatka Švicarac Loic Meillard, dok Norvežanin Henrik Kristoffersen na trećem mjestu ima 0.19 sekundi zaostatka. Četvrti je Slovenac Žan Kranjec (+0.30), dok je Zubčić peti sa 0.39 sekundi zaostatka.

Vodeći skijaš svijeta i pobjednik u posljednjih sedam veleslaloma Švicarac Marco Odermatt nalazi se na 11. mjestu s 0.98 sekundi zaostatka. Odermatt je napravio veliku pogrešku u prvoj vožnji koju je postavio njegov trener.

Druga vožnja je na rasporedu u 20:45.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Filip Zubčić na postolju nakon dvije godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije