Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split ide u Mađarsku

Žuti dobili prvu premiju nakon dvije godine - bon od 400 kuna

KK Split (1)
Ozren Maršić
25.10.2012.
u 12:36

– Mađari nemaju velikih zvijezda, ali su posložena momčad. Vjerujemo da možemo do pobjede

Uživali su košarkaši Splita u trgovini Victe, svog sponzora. Kako i ne bi kada su od Victe dobili premije za pobjedu nad MZT-om. U danima kada slušamo o svakojakim iznosima pravo je osvježenje bilo vidjeti zadovoljstvo "žutih" za premiju od 400 kuna. I nije u novcu, već im je Victa dala bon kako bi kupili osnovne potrepštine.

– Ovo nam je prva premija u posljednje dvije godine – smijao se sportski direktor i igrač Nikola Vujčić.

Tako je to na Gripama, shvatili su da od velikih sponzora nema ništa pa se okrenuli počecima. Nedavno je stigla injekcija od Optike Anda, a igrači su dobili po model naočala Police, sada je stigao bon od Victe. Usto, ta trgovina od svakog računa većeg od sto kuna izdvaja za košarkaše dvije kune, a na ulazu u trgovinu stoji natpis "ponosni sponzor Splita". Na zidu trgovine postavljene su fotografije igrača u prirodnoj veličini. Split gura na svoj način, kako reče šef marketinga Damir Skelin, "ovo je budućnost". A za sportsku scenu budućnost žutih gostovanje je kod mađarskog Szolnokija. Split čeka gostujuću pobjedu u ABA ligi, nada se da će ona stići u Mađarskoj.

– Mađari nemaju velikih zvijezda, ali su posložena momčad. Vjerujemo da možemo do pobjede, moramo zaustaviti njihova najboljeg igrača Badera. To Vujčić, Sobin i ja (Vukušić je ozlijeđen, nap.a.) možemo, Bader se ove sezone još nije susreo s takvom centarskom linijom – poručio je mladi centar Splita Filip Kraljević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije