Bild doznaje

Zvijezda Bayerna zaboravila putovnicu i neće igrati u Portugalu

Medhi benatia
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
13.04.2016.
u 12:50

Marokanski branič se tek u ponedjeljak vratio na treninge Bayerna nakon što je izbivao zbog ozljede, ali Pep Guardiola je ipak imao namjeru povesti ga u Portugal

Mehdi Benatia nije otputovao u Lisabon na uzvratnu utakmicu četvrtfinala protiv Benfice jer je u zračnu luku došao bez putovnice, tvrdi njemački Bild

Marokanski branič se tek u ponedjeljak vratio na treninge Bayerna nakon što je izbivao zbog ozljede, ali Pep Guardiola je ipak imao namjeru povesti ga u Portugal. No, sad se situacija promijenila pa će Benatia gledati svoje suigrače iz udobnosti svojeg doma i nadati se plasmanu u polufinale Lige prvaka. 

Bayern je na Allianz Areni svladao Benficu 1:0 pogotkom Artura Vidala i večeras ih čeka težak posao protiv portugalske momčadi.

Komentara 5

EA
ex_animo
13:30 13.04.2016.

Wow Večernji, zbilja? Ova vijest se pojavila prije skoro 24 sata i otad su se javili i Benatia i Bayern i rekli da je priča izmišljena te da nije otišao s ekipom zato što je ozlijeđen odnosno, nije se potpuno oporavio od ozljede.

ME
Menjik
13:26 13.04.2016.

Zvijezda? Nikad cuo za tog igraca. Ocito danas svi mogu biti zvijezde.

TA
tarzan
17:25 13.04.2016.

Apsolutno ovaj nije nikakva zvijezda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije