Zatajilo mu srce

Umro nogometaš Oladipupo Martins, Obafemijev brat

oladipupo martins
partizan.rs
10.08.2011.
u 16:50

Oladipupo Martins (28) s bratom Obafemijem je dijelio svlačionicu milanskog Intera

Nigerijski nogometaš Oladipupo Martins (28), stariji brat poznatijeg Obafemija (igrao u Interu, Newcastleu, Wolfsburgu...), preminuo je u Lagosu nakon komplikacija sa srcem.

Iako nije bio uspješan nogometaš kao brat, Oladipupo je jednu sezonu igrao za talijansku Regginu, u Partizanu je proveo dvije sezone, a svojedobno je s Obafemijem čak i djelio svlačionicu u Interu.

Oladipupou su liječnici još prije nekoliko godina otkrili da ima problema sa srcem. Prije gubitka brata, Obafemi je 2008. godine izgubio majku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije