ZAUZEO SE ZA NJEGA

Čilić: Đokoviću ću biti zahvalan do kraja života

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
02.11.2014.
u 18:06

– Jako me iznenadio Novak Đoković. Zauzeo se za mene... Rijetko ćete vidjeti da se netko iz vrha bilo kojeg sporta tako bori kao što je on to napravio. Bit ću mu zahvalan do kraja života.

Marin Čilić zbog ozljede nije nastupio na turniru u Parizu, no nastupit će na završnom Mastersu u Londonu.

– Ove sezone igrao sam jako, jako dobro. Moj tenis napredovao je za nekoliko koraka i donio mi puno zadovoljstva. To što nastupam na Finalsu, znači da sam bio konstantan cijele sezone. To je velika motivacija i najbolja nagrada – rekao je Čilić za Reuters.

Prisjetio se i četveromjesečne suspenzije koju je morao odraditi iako se poslije ispostavilo da je riječ o tuđoj pogrešci.

– To me promijenilo kao osobu. Saznao sam tko mi je zaista prijatelj, a tko se to samo pretvara. Postao sam svjesniji ljudi koji me okružuju – rekao je Čilić.

Posebno je izdvojio jednog tenisača.

– Jako me iznenadio Novak Đoković. Zauzeo se za mene... Rijetko ćete vidjeti da se netko iz vrha bilo kojega sporta tako bori kao što je to on napravio. Bit ću mu zahvalan do kraja života.

Čilić je odradio suspenziju i vratio se tenisu. Osvajanje US Opena došlo je kao nagrada za sve što je prošao.

– Osjetio sam da se Hrvatima koji nisu bliski s tenisom život malo promijenio. Povezali su se s uspjehom koji je došao u njihove živote i njihovu svakodnevnu rutinu. Bili su sretni i ponosni što su Hrvati.

>> Đoković bolji od Raonića za 600. pobjedu na ATP-u

Komentara 118

PE
peugeot
18:22 02.11.2014.

Gospodin od glave do pete, prefinjeni gospodin Novak Djokovic - "Joker", car svjetskog tenisa. E, kad bi bilo vise Djokovica na svijetu, zivot bi bio mnogo, mnogo ugodniji...

DK
dr kaunda
20:14 02.11.2014.

decki su sportasi i tako se pnasaju trebalo bi ovo posluziti kao primjer a ne da ih pljujete obojicu tu se vidi primitivizam i jedne i druge strane nevjerovatno koji nizak stupanj razmisljnja hebo vas thompson ,knindza i ostali nacionalisti. za Cilica i Djokovica jos jednom palac gore i bravo decki

DU
Deleted user
19:18 02.11.2014.

Ja se kao hrvatski nacionalist pitam zašto ovi hrvatine ne mrze toliko Nijemce, Talijane i još neke druge koji su nas napadali i okupirali kroz povijest. Dobro djelo je uvjek dobro djelo bez obzira ko ga je učinio. Ovakovi hrvatine koji pljuju po svemu što dolazi preko Drine više štete svome narodu nego što će nauditi Srbima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije