ROLAND GARROS

Novak Đoković u četiri seta svladao Ernestsa Gulbisa i plasirao se u finale

Novak Đoković
Reuters (Ilustracija)
06.06.2014.
u 16:55

Slavio je sa 6:3, 6:3, 3:6, 6:3 za dva sata i 34 minute igre.

Novak Đoković potvrdio je očekivanja i svladao Ernesta Gulbisa sa 6:3, 6:3, 3:6, 6:3 za dva sata i 34 minute igre, te se plasirao u finale Roland Garrosa, gdje ga čekaju Rafael Nadal ili Andy Murray.

Bio je to njihov šesti međusobni susret i peta pobjeda drugog igrača svijeta, prema čemu je jasno da je još uvijek razinu iznad Latvijca, koji je prije meča govorio vrlo negativno o Đokoviću.

- Novac i slava su ga promijenili, bio je bolja osoba nekad - govorio je Gulbis medijima.

No bez obzira na to, još je uvijek sjajan tenisač, a može li otići do kraja French Opena, saznat ćemo u nedjeljnom finalu.

>> Gulbis: Šteta, Novaka su slava i novac promijenili

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije