big brother

4 stanara brane hrvatske boje: Tko vam je najsimpatičniji?

big brother
Foto: RTL
1/15
07.09.2015.
u 10:13

Hrvatsku predstavljaju četiri stanara – sestre Barbara i Tina Šegetin iz Rijeke, Splićanka Steffani Banić te Anton Kopajtić, umirovljenik iz Ogulina

U petak je počeo dugoočekivani reality show Big Brother. Ovogodišnji Big Brother koji se prikazuje na RTL televiziji okuplja stanare iz pet zemalja regije, odnosno Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije te Crne Gore.

Hrvatske boje predstavljaju četiri stanara – sestre Barbara (25) i Tina (24) Šegetin iz Rijeke, Splićanka Steffani Banić (20) te Anton Kopajtić (63), umirovljenik iz Ogulina.

Osim Hrvata, za 700.000 kuna borit će se i Darko Petkovski i Stojan Jakimovski, odnosno Andrea Jakimovska iz Makedonije, Ervin Mujaković i Goran Todić iz BiH, Aleksandar Ralević iz Crne Gore te Zorica Marković, Luka Mišnić, Ivona Milovanović, Branislav Krstić i obitelj Vasić iz Srbije.

Cijela regija već priča o Hrvatici Steffani Banić i Sarajliji Ervinu Mujakoviću koji su već drugu večer pijani završili u krevetu. Hoće li zbog toga postati omiljeni stanari BB kuće ili će otići iz nje među prvima, vidjet ćemo već u tjednima koji dolaze.

Dotad podijelite svoje mišljenje s nama i u anketi nam otkrijte tko vam je omiljeni hrvatski predstavnik te općenito stanar Big Brother kuće.

 

>> Romska obitelj Vasić šefuje u maloj Jugoslaviji Velikog Brata

Komentara 49

PA
pavo
11:57 07.09.2015.

Još jedan medijski podržani jugonostalgičarski projekt. Fuj!

ŠO
Šomart
11:31 07.09.2015.

Sramota!

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
12:01 07.09.2015.

Opijum za balkanske jugonostalgičarske čobane!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije