Gastroduel

Emilija ispala iz MasterChefa, presudilo joj Martinino loše upravljanje timom

MasterChef
Foto: Nova TV
1/18
12.04.2015.
u 23:23

- Netko je otišao doma zbog moje greške - komentirala je sa suzama u očima Martina

Nedjeljna epizoda MasterChefa donijela je prvi Gastroduel, u kojemu su se okršila dva tima– crveni pod Robertovim vodstvom te plavi tim pod Martinim, a zadatak je bio – osuvremeniti tradiciju, tri regije: Dalmaciju, Istru i Slavoniju predstaviti kroz maštovita jela u obliku finger fooda, priopćila je Nova TV. Neizvjesno je bilo do samog kraja, no na kraju je presudilo funkcioniranje ekipe te pobjedničkim timom proglašen Robertov.

Kako je žiri i opisao, Martina je bila prilično zbunjen vođa, kod nje su svi radili sve i nije bilo točno podijeljenih uloga. Dosta se oslanjala na Antu, Ratka i Elenu kojima je povjerila najvažnije zadatke dok je Emiliju kompletno zapostavila i ona je radila poslove koje nitko drugi nije htio, a i cijeli ostatak tima joj je naređivao. Martina je više bila liberalni vođa, dopuštala je ostalima da donose odluke. Robert je bio čista suprotnost, miran i staložen, podijelio je zadatke po timu pa su tako po dva člana tima bila na jednom jelu odnosno zadužena za jednu regiju što je jako dobro funkcioniralo jer su svi znali što rade. Ipak, žiri je Robertovom timu prigovorio nedostatak maštovitosti.

Martinino loše upravljanje timom presudilo je Emiliji koja je ispala iz showa.

Naime, kao vođa gubitničkog tima, Martina je morala odabrati još tri člana svojeg tima koji će s njom u eliminacijski Stres test, a za koje smatra da to zaslužuju. Teškom mukom izabrala je Emiliju, Elenu i Oskara, kojem je ovo bio treći Stres test te objasnila to time da su se Ratko, Ante i Dario posebno angažirali i trudili, iako su svi dali sve od sebe.  Zadatak u Stres testu bio je u pola sata skuhati tradicionalnu Zagorsku juhu, ali s malim pomakom – dobili su recept na zagorskom dijalektu.

- Ovo je izvrstan zadatak za mene, raditi nešto što ne znam ni pročitati- komentirala je Elena, inače Spličanka. Iako žiri nije bio zadovoljan niti jednom Zagorskom jugom, Elena i Oskar spašeni su jer su njihove  juhe imale manje grešaka od druge dvije a na kraju je eliminirana Emilija jer njena juha nije bila rađena po receptu i njezine tehnike su bile pogrešne.

- Ne osjećam se da mi je napravljena nepravda. Ovo je prije svega jedan show u kojemu naravno netko uvijek mora ispasti. Naravno da tu postoje i igre i kombinacije i sve to skupa, jer da toga nema ne bi bilo ni zanimljivo-  komentirala je Emilija svoj izlazak iz showa. Martini je poraz u Gastroduelu znatno teže pao.  - Netko je otišao doma zbog moje greške- komentirala je sa suzama u očima. 

>> Valerio pao na popularnom testu iz francuskih restorana i napustio MasterChef 

>> Znaju li najbolji kuhari amateri što je muflon i kako se priprema?

Komentara 1

TH
than
01:54 13.04.2015.

Nazalost, ova epizoda je bila iznimno losa. Od pocetka sam pretpostavio tko ce ispasti i tako je bilo ,jer je od pocetka emisije vodilo k tome. Ali to sluzi i na cast onima koji su to sve izveli. Ocekivao samm da nece nikoga izbaciti, upravo zbog recepta koji je bio tezak za razumjeti zbog nekih rijeci odredjenim ljudima, ali eto... Uglavnom, jako los stres test... Mada u zadnje vrijeme su im ideje jako lose... Vinski test, zagorska juha na kajkavstini... Ispada da ih oni na RTLu sisaju u zadnje vrijeme za nekoliko nivoa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije